Eksperimentelle bud i Google Ads Editor

Når du kører et kampagneeksperiment, kan du tilføje eller redigere eksperimentelle bud for annoncegrupper og søgeord i Google Ads Editor. Du skal dog logge ind på din Google Ads-konto, før du kan oprette eller fjerne et kampagneeksperiment eller sætte det på pause. Du kan få en komplet oversigt over eksperimentelle bud og budmultiplikatorer i Hjælp til Google Ads.

Rediger eksperimentelle bud for søgeord

1. Vælg den konto eller kampagne, der indeholder de søgeord, du vil redigere, på kontotræet.
  2. Vælg Søgeord og målretning > Søgeord.
  3. Vælg de søgeord, der skal redigeres, i datavisningen. Brug avanceret søgning til at finde bestemte søgeord på tværs af din konto.
  4. Udvid panelet Eksperimentelt bud under datavisningen.
  5. I panelet Eksperimentelt bud kan du vælge enten at redigere dit maks. CPC-bud eller lade feltet være tomt for at beholde standardbuddet for annoncegruppen. Du justerer budmultiplikatoren ved at indtaste en procentsats for Multiplikator for maks. CPC.

Rediger eksperimentelle bud for annoncegrupper

1. Vælg den konto eller kampagne, der indeholder de annoncegrupper, du vil redigere, på kontotræet.
  2. Vælg Annoncegrupper på typelisten.
  3. Vælg de annoncegrupper, der skal redigeres, i datavisningen. Brug avanceret søgning til at finde bestemte annoncegrupper på tværs af din konto.
  4. Udvid panelet Eksperimentelt bud under datavisningen.
  5. I panelet Eksperimentelt bud skal du enten redigere annoncegruppebuddene eller undlade at ændre dem. For at justere budmultiplikatorer skal du angive en eller flere procentsatser for Standard maks. CPC-multiplikator, Multiplikator for maks. CPC på Displaynetværket eller Multiplikator for maks. CPM.