Google Ads Editor version 2.4

Nyheter i Google Ads Editor

Läs mer om nya funktioner och uppdateringar i versionsinformationen från juni 2023 för Google Ads Editor version 2.4. Ladda ned den senaste versionen av Google Ads Editor

På den här sidan

Nya funktioner

Videotillgångsbibliotek

Alla videor som används i kontot finns nu i videotillgångsbiblioteket. Du hittar biblioteket med videotillgångar genom att gå till Delat bibliotek > Tillgångsbibliotek > Videor. Du kan också implementera videoväljare och visningsmetadata för varje video.

• Implementera videoväljaren: En sökbar lista över videor används redan i kontot och kan läggas till i annonser.
  • Visa metadata för varje video: miniatyr, titel, kanalnamn och längd.

Översikt över flera konton

På fliken Översikt visas nu en sammanfattning över flera konton. Tidigare gick det bara att visa ett konto i taget.

Google Drive-integrering

Med Google Drive-integrering har Editor nu stöd för export till eller import från Google Drive. Du kan också dela filer på Drive med andra användare.

Obs! Google Kalkylark stöds inte i den här versionen.

Schemalagt inlägg

Nu kan du schemalägga dina inlägg till en viss tid.

Redigerbara produktgrupper och uppgiftsgrupper

Produktgrupper och uppgiftsgrupper kan nu läggas till och ändras i Editor, i en dialogruta som gör det enklare att visa och underhålla den trädliknande strukturen för kampanjer som använder produktflöden i Merchant Center. Tidigare var det enda sättet att manipulera produktgrupper och uppgiftsgrupper via CSV-import.

One YouTube Network

Alla videokampanjer är nu inriktade på YouTube Sök och YouTubes videonätverk, så dessa alternativ tas bort från Editor. Endast videopartnerinställningen finns kvar.

Välja bort videoförbättringar

En inställning för att aktivera eller inaktivera videoförbättringar för videokampanjer.

Ladda ned

Med Ladda ned (kallades tidigare Hämta senaste ändringar) kan du ladda ned tidigare nedladdade kampanjer, objekttyper samt optimera nedladdad data eller en kombination av alla tre alternativ. Du kan också schemalägga nedladdning av en kampanj eller andra objekttyper.

Utfasade funktioner

Uppdaterade valideringar för metoder för geografisk inriktning/uteslutning

Den geografiska inriktningsmetoden intresseområde (Människor som visar intresse för dina platser) har till största delen fasats ut. Den är endast tillåten för Discovery-kampanjer. Uteslutningsmetoden Ointresserade (Personer i eller intresserade av …) är inte heller tillåten i Sök, Display, Shopping eller Performance Max.