Om konstant synkronisering i Google Ads Editor

Funktionen för konstant synkronisering i Google Ads Editor visar ändringar i dina konton när de görs, även av användare på andra enheter. Läs mer om Google Ads Editor.

Fördelar

• När konstant synkronisering är aktivt får Google Ads Editor de senaste ändringarna i dina konton för att säkerställa att lokala kopior synkroniseras helt med användargränssnittet.
  • Du kan få den senaste versionen av kontot du arbetar med när ändringar görs.
  • Funktionen för konstant synkronisering förhindrar konflikter som uppstår när flera användare arbetar med ett konto samtidigt.

Så här fungerar konstant synkronisering

Du kan aktivera och inaktivera funktionen för konstant synkronisering i rullgardinsmenyn under knappen Hämta senaste ändringarna i Google Ads Editor-verktygsfältet.

• Visuell indikation på att konstant synkronisering har aktiverats: När den här funktionen är aktiverad visas visuella indikationer på knappen Hämta senaste ändringarna och på kontoträdet.
  • Uppdatera de senaste ändringarna i Google Ads Editor: När aktuella ändringar upptäcks av Constant Sync visas de i Google Ads Editor i ordningsföljd med en kort och subtil markering eller toning.

Exempel

• När en nyskapad enhet läggs in i Google Ads Editors lokala kopia av kontot läggs en rad till i datavyn.
  • När ett fält för en befintlig enhet uppdateras visas det nya värdet för fältet i redigeringsrutan.
  • När du raderar en enhet tas den bort från datavyn.
Obs! Google Ads Editor hämtar regelbundet ändringar för alla registrerade konton. De senaste ändringarna i ett konto som vi håller på att bearbeta visas en i taget i stället för hela den lokala kopian av varje konto som ersätts samtidigt.