Over Constante synchronisatie in Google Ads Editor

Met de functie Constante synchronisatie in Google Ads Editor worden de wijzigingen in uw accounts getoond zoals ze zijn aangebracht, zelfs door gebruikers op andere apparaten. Meer informatie over Google Ads Editor

Voordelen

• Als Constante synchronisatie actief is, krijgt Google Ads Editor recente wijzigingen voor uw accounts om te zorgen dat lokale kopieën 100% zijn gesynchroniseerd met de frontend.
  • U kunt de meest recente versie gebruiken van het account waarmee u werkt.
  • Met de functie Constante synchronisatie voorkomt u conflicten die optreden als meerdere gebruikers tegelijk met een account werken.

Hoe Constante synchronisatie werkt

U kunt de functie Constante synchronisatie aan- en uitzetten met het dropdownmenu onder de knop 'Recente wijzigingen ophalen' in de werkbalk van Google Ads Editor.

• Visuele indicatie dat Constante synchronisatie aanstaat: als deze functie aanstaat, ziet u visuele aanwijzingen in de accountstructuur en op de knop Recente wijzigingen ophalen.
  • Recente wijzigingen updaten in Google Ads Editor: elke recente wijzigingen die wordt ontdekt door Constante synchronisatie, herkent u in Google Ads Editor aan een kortdurende en vervagende markering.

Voorbeeld

• Als u een nieuwe entiteit invoegt in de lokale kopie van het account in Google Ads Editor, wordt een rij toegevoegd aan de gegevensweergave.
  • Als u een veld voor een bestaande entiteit updatet, ziet u de nieuwe waarde voor het veld in het deelvenster Bewerken.
  • Als u een entiteit verwijdert, wordt deze uit de gegevensweergave verwijderd.
Opmerking: Google Ads Editor haalt regelmatig wijzigingen op voor elk van uw ingeschreven accounts. Recente wijzigingen in een account waarmee op dat moment wordt gewerkt, worden een voor een getoond in plaats van in één keer de hele lokale kopie van elk account te vervangen.