Componenten voor afbeeldingen importeren en exporteren in Editor

Met Google Ads Editor kunt u makkelijk bulksgewijs wijzigingen aanbrengen. Editor bevat functies waarmee u componenten voor afbeeldingen van en naar een lokale machine kunt importeren en exporteren. Als u meer wilt weten over wat u kunt doen met Editor, gaat u naar het Helpcentrum van Google Ads Editor.

Instructies

Componenten voor afbeeldingen importeren naar Editor

Een animatie die laat zien hoe u componenten voor afbeeldingen importeert uit een map in Google Ads.
  1. Ga in Google Ads Editor naar Account.
  2. Ga onder Account naar Importeren en klik op Componenten voor afbeeldingen importeren uit bestanden.
  3. De pop-up 'Componenten voor afbeeldingen importeren naar map' verschijnt.
  4. Klik op Map selecteren om de lokale afbeeldingen te kiezen die u wilt importeren.
    • Opmerking: Als uw componenten voor afbeeldingen geen geldige namen hebben, importeert Editor ze met automatisch gegenereerde namen. Componenten voor afbeeldingen met dezelfde naam worden door Editor geïmporteerd met achtervoegsels.
  5. Klik op Openen nadat u de map met de afbeeldingen heeft geselecteerd.
  6. Klik op Importeren.
  7. Uw bestanden worden standaard geïmporteerd van het geselecteerde pad naar de hoofdmap: Gedeelde bibliotheek > Componentbibliotheek.
  8. Als u componenten importeert, worden alle bestanden automatisch geïmporteerd uit de geselecteerde map. Als u een bestand in het bestandssysteem kopieert, importeert Editor het bestand automatisch als een nieuwe component.
    • Opmerking: Als u de naam van het bestand wijzigt, wijzigt Editor ook de naam van de component in uw systeem. Als u bestanden verwijdert uit Editor, worden bestanden ook uit de componentmap verwijderd.

Componenten voor afbeeldingen exporteren naar Editor

Een animatie die laat zien hoe u componenten voor afbeeldingen exporteert naar bestanden in Google Ads.
  1. Ga in Google Ads Editor naar Account.
  2. Ga onder Account naar Exporteren en klik op Componenten voor afbeeldingen exporteren naar bestanden.
  3. De pop-up Componenten voor afbeeldingen exporteren naar map verschijnt.
  4. Klik op Map selecteren om de lokale map te kiezen waarnaar u de afbeeldingen wilt exporteren.
    • Opmerking: Componenten voor afbeeldingen zonder geldige naam worden door Editor geëxporteerd met een automatisch gemaakte naam. Componenten voor afbeeldingen met dezelfde naam worden door Editor met een achtervoegsel geëxporteerd.
  5. Klik op Openen nadat u de map heeft geselecteerd waarnaar u de afbeeldingen wilt exporteren.
  6. Klik op Exporteren.
  7. Uw bestanden worden vanuit de accountmap geëxporteerd naar het geselecteerde pad.
    • Opmerking: We raden u aan de exportmap een naam te geven met de volgende naamgeving: AccountName_CustomerId.
  8. Als u componenten exporteert, worden alle bestanden automatisch geëxporteerd vanuit het geselecteerde pad. Als u een bestand in het bestandssysteem kopieert, exporteert Editor het bestand automatisch als een nieuwe component.
    • Opmerking: Als u de naam van het bestand wijzigt, wijzigt Editor ook de naam van de component in uw systeem. Als u bestanden verwijdert uit Editor, worden bestanden ook uit de componentmap verwijderd.