Google Ads Editorin versio 2.2

Lue lisää Google Ads Editorin version 2.2 uusista ominaisuuksista ja päivityksistä syyskuun 2022 julkaisutiedoista. Lataa Google Ads Editorin uusin versio

Uudet ominaisuudet

Elementtikirjastot

Elementtikirjastojen kuvia voi nyt hyödyntää entistä tehokkaammin. Editor tukee myös seuraavia:

• kuvien lisääminen, poistaminen ja uudelleennimeäminen
  • kuvien siirtäminen kansioihin
  • elementtikirjaston ominaisuuksien integrointi kuvien valitsimeen, sekä esimerkiksi suodatus kansioittain tai haku elementin nimellä.
Huom. Voit ladata kaikki elementtisi tai vain ne, jotka liittyvät mainoksiin tai elementtiryhmiin. Tämä vaikuttaa latausaikaan.

Ilmoitukset on nyt sisäänrakennettu Editoriin

Tästä päivästä alkaen voit ilmoitusten avulla saada nopeasti kriittiset tiedot, joita tarvitset tiliesi hallintaan Editorissa. Editoriin on lisätty hälytykset, jotta saat tietää, kun sinulle on aktiivisia ilmoituksia. Lisäksi pääset työkalupalkin Uudet ilmoitukset ‑painikkeella yhdellä klikkauksella katsomaan ilmoituksia.

Huom. Tämä koskee vain Editorin omia ilmoituksia. Google Adsin verkkokäyttöliittymän ilmoitukset saattavat olla erilaisia.

Mainosten esitysaikataulun uusi muokkauskäyttöliittymä

Editorissa on nyt valintaikkuna, jonka avulla kampanjoiden ja tiettyjen mainoselementtien esitysaikataulujen muokkaaminen onnistuu visuaalisesti. Aikaisemmin mainosten esitysaikataulun muuttaminen oli mahdollista vain CSV-importoinnin avulla tai kopioimalla aikataulu toisesta kampanjasta tai elementistä.

Tukiystävälliset verkkolokit

Saatavilla on nyt helppolukuiset lokit, joista näkyvät API-virheet ja tiedot toiminnoista, jotka käynnistivät virheet.

Synkronointitilan osoitin

Editor tarkistaa nyt ajoittain, onko tilille tehty muutoksia viimeisimmän synkronoinnin jälkeen, ja ilmoittaa, jos sinun täytyy synkronoida muutokset.

Huom. Kaikkia muutoksia ei välttämättä havaita. Suositus on kuitenkin hakea uusimmat muutokset ennen julkaisemista, erityisesti jos on syytä olettaa, että muutkin tekevät aktiivisesti töitä samalla tilillä.

Yleiset tarjoukset

Shopping- ja Maksimitulokset-kampanjoiden Shopping-asetuksista voit nyt

• tehdä myyntimaasta valinnaisen (voit sallia sen jättämisen tyhjäksi tai poistamisen, jos se ei ole valmiiksi tyhjä)
  • sisällyttää tuen valinnaiselle syötetunnisteelle.

Budjettisuositukset Aktivoiville videokampanjoille

Editor näyttää nyt Aktivoiville videokampanjoille CPA-tavoitteeseen pohjautuvan budjettisuosituksen. Se myös varoittaa sinua, jos nykyinen budjettisi on tätä suositusta alhaisempi.

Videokampanjoiden näyttötiheystavoite

Editorissa on nyt täysi tuki Videokampanjoiden näyttötiheystavoitteelle.

Videokampanjat ja Shopping

Editor tukee nyt kaikkia Videokampanjan alatyyppejä (lukuunottamatta Outstreamia ja Audiota) Shopping-asetuksen (tuotesyötteen) ja tuoteryhmien kautta.

Tämä ominaisuus lisättiin Editorin versiossa 2.1 sellaisiin videokampanjoihin, joiden tavoitteena on hankkia lisää konversioita. Editorin versio 2.2 vain laajentaa tämän ominaisuuden koskemaan myös videokampanjoiden muita alatyyppejä.

Aiempaa useampien suositustyyppien tuki

Editor tukee entistä useampia suositustyyppejä, esimerkiksi mahdollisuutta lisätä liidilomakemainoksia lisäliidien hankkimiseksi.

Perustuki kaikille suositustyypeille

Editorissa näkyy nyt perustuki kaikille lisätyille suositustyypeille. Suositustyypit näkyvät osiossa Suositukset > Muut suositukset.

Huom. Vaikka nyt on mahdollista nähdä suosituksen kuvaus yhdessä optimointipisteiden ja muiden tilastojen kanssa, perussuositustyyppejä ei voida ottaa käyttöön Editorilla.

Optimoitu kohdistus

Mainosryhmän Kohdistuslaajennus-asetuksen liukusäädin on korvattu Optimoitu kohdistus ‑asetuksella, joka voidaan nyt ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä valintaruudun avulla.

Käytöstä poistuneet ominaisuudet

Gmailin Display-kampanjoiden tuki

Editorin versio 2.2 ei enää tue Gmailin Display-mainoksia tai -kampanjoita.