Google Ads Editorin versio 2.1

Lue Google Ads Editorin version 2.1 uusista ominaisuuksista ja päivityksistä heinäkuun 2022 julkaisutiedoista. Lataa Google Ads Editorin uusin versio.

Uudet ominaisuudet

Suositukset taulukon yläpuolella

Kulloinkin katsottua kohdetyyppiä koskevat suositukset näkyvät nyt Editorissa päätaulukon yläpuolella olevassa yläpalkissa, eli suositukset ovat entistä näkyvämmällä paikalla.

Ensisijainen näyttötila

Ensisijaisessa näyttötilassa (PDS) on enemmän tietoa kampanjoista. Se sisältää esimerkiksi syyt siihen, miksi kampanjan mainokset eivät välttämättä näy.

Suositusten yleiskatsauskortit

Nyt saatavilla on seuraavat uudet yleiskatsauskortit:

• Tärkeimmät suositukset
  • Elementtien tulokset
  • Elementtiryhmien tila

Suositukset

Olemme lisänneet esimerkiksi seuraavat uudet suositustyypit:

• Aseta ROAS-tavoite, jotta voit hyötyä tulevasta liikenteen kasvusta
  • Aseta CPA-tavoite
  • Päivitä Paikalliset kampanjasi Maksimitulokset-kampanjoiksi
  • Käytä Display-laajennusta

Varoitusikkuna kopioitaessa ja liitettäessä kohteita tililtä toiselle

Editor tukee kohteiden kopiointia ja liittämistä tililtä toiselle. Tiettyjä tiliin liittyviä tietoja ei kuitenkaan voi kopioida. Kun kopioidut kohteet sisältävät viittauksia tilikohtaiseen dataan ja liität ne toiselle tilille, Editor jättää kyseisen datan pois ja kopio jää puutteelliseksi.

Editorissa näkyy nyt yksityiskohtainen varoitus, jossa kerrotaan, mitkä datatyypit jäävät pois, kun käyttäjä kopioi jotakin tililtä toiselle.

Sidonnaisen budjetin tai hintatarjousstrategian vahvistaminen

Jotta voit estää sidonnaisen jaetun budjetin poistamisen, Editorissa näkyy nyt virheilmoitus, kun kampanjassa käytetään jaettua budjettia, jota ei ole yhdistetty portfoliostrategiaan (tai päinvastoin).

Kun valittuna on sidonnainen budjetti, budjetin muokkausikkunassa näkyy siihen liittyvän strategian nimi. Kun taas valittuna on sidonnainen strategia, hintatarjousikkunassa näkyy siihen liittyvän budjetin nimi.

Shopping-asetus "Video (konversioiden lisääminen)" ‐kampanjoissa

Editor tukee nyt Shopping-asetusta (tuotesyöte) ja tuoteryhmiä "Video (konversioiden lisääminen)" ‐kampanjoissa.

Lopullisen URL-osoitteen laajennus

Maksimitulokset-kampanjat tukevat nyt lopullisen URL-osoitteen laajennusasetusta.

Aloitusnäkymä käynnistettäessä

Voit nyt valita Editorissa, minkä seuraavista näkymistä näet, kun avaat uuden ikkunan:

• Yleiskatsaus
  • Kampanjat
  • Näkymä, johon Editor jäi, kun suljit sen viimeksi

Yleiset tarjoukset

Shopping- ja Maksimitulokset-kampanjoiden Shopping-asetuksista voit nyt

• tehdä myyntimaasta valinnaisen (voit sallia sen jättämisen tyhjäksi tai poistamisen, jos se ei ole valmiiksi tyhjä)
  • sisällyttää tuen valinnaiselle syötetunnisteelle.

Liidilomake: omat kysymykset ja ikäkysymys

• Editor tukee nyt liidilomake-elementeissä valmiiden kysymysten lisäksi omia (vapaamuotoisia) kysymyksiä.
  • "Oletko yli X-vuotias?" ‑kysymykseen voi nyt lisätä Editorissa minkä tahansa iän 18–65 vuoden väliltä. Aiemmin vaihtoehtoja oli kolme: 18, 21 ja 25.

Liidilomake-elementit tilitasolla

Voit nyt liittää liidilomake-elementtejä Editorissa tilitasolla ja poistaa niitä käytöstä kampanjatasolla. Aiemmin niitä pystyi liittämään vain kampanjatasolla.

Budjetinseuranta

Editorin muokkausruudun ehdotuksissa näkyy nyt kolme budjettivaihtoehtoa ja mahdolliset tilastoparannukset. Jos kampanjaan tai jaettuun budjettiin liittyy budjetin korottamiseen kehottava suositus, budjetin muokkausikkunassa näkyy nyt kolme valmiiksi laskettua budjettia ja niihin liittyvät tilastot. Lisäksi manuaalisesti lisätylle budjetille lasketaan tilastot automaattisesti.

Käytöstä poistuneet ominaisuudet

Käytöstä poistunut suositus

"Sisällytä Display-verkosto" ‐valinta ei ole enää käytettävissä Vakiotyyppisissä Shopping-kampanjoissa. Se on aina poissa käytöstä.