Updaten in bulk met aangepaste kolommen

Met Google Ads kunt u aangepaste kolommen gebruiken om een specifiek deel van de gegevens voor een statistiek te bekijken. Als u bijvoorbeeld de klikfrequentie (CTR) voor mobiel of desktop wilt bekijken, kunt u deze aangepaste kolommen maken: CTR voor desktop en CTR voor mobiel. Als u aangepaste kolommen gebruikt, kunt u ook biedingen, budgetten en advertentietekst bewerken door in bulk te updaten.

Voordat u begint

Als u geen aangepaste kolommen heeft en deze wilt maken, gaat u naar Aangepaste kolommen maken.

Budgetten voor aangepaste kolommen updaten

Met aangepaste kolommen kunt u biedingen, budgetten en advertentietekst bewerken door in bulk te updaten. Zo updatet u campagnebudgetten in aangepaste kolommen:

1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik in het linkerpaginamenu op Campagnes.
  3. Selecteer de campagnes die u wilt updaten en klik op Bewerken.
  4. Klik op Budgetten wijzigen.
  5. Selecteer Nieuw budget instellen en klik daarna onder 'Instellen op' op Bedrag uit aangepaste kolom.
  6. Selecteer de aangepaste kolom waarvan u de waarde wilt toevoegen.
  7. Klik op Toepassen.