Fer actualitzacions de manera massiva mitjançant columnes personalitzades

Fer actualitzacions de manera massiva mitjançant columnes personalitzades

Amb Google Ads, podeu utilitzar columnes personalitzades per veure una part concreta de les dades d'una mètrica. Per exemple, si voleu veure la ràtio de clics d'entrada (CTR) de mòbils o d'ordinadors, podeu crear una columna personalitzada per a la CTR d'ordinadors i la CTR de mòbils. Si utilitzeu les columnes personalitzades, també podeu fer actualitzacions de manera massiva per editar ofertes, pressupostos i text publicitari.

Abans de començar

Si no teniu columnes personalitzades i voleu crear-ne, obteniu informació sobre com podeu crear columnes personalitzades.

Actualitzar els pressupostos de les columnes personalitzades

Podeu utilitzar les columnes personalitzades per fer actualitzacions de manera massiva a fi d'editar ofertes, pressupostos i text publicitari. Seguiu aquests passos per actualitzar els pressupostos de les campanyes de les columnes personalitzades:

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Al menú de subpàgines de l'esquerra, feu clic a Campanyes.
  3. Seleccioneu les campanyes que vulgueu actualitzar i feu clic a Edita.
  4. Feu clic a Canvia els pressupostos.
  5. Seleccioneu Defineix un pressupost nou i, a "Defineix en", feu clic a Import de la columna personalitzada.
  6. Seleccioneu la columna personalitzada el valor de la qual vulgueu afegir.
  7. Feu clic a Aplica.