Anslag for førstesidebud i Google Ads Editor

Anslaget for førstesidebud anslår det høyeste kostnad per klikk-budet som kreves for at annonsen din skal vises på den første siden med søkeresultater når et søk samsvarer nøyaktig med søkeordet ditt. Anslaget er basert på kvalitetspoengene og gjeldende annonsørkonkurranse for det aktuelle søkeordet. For nye søkeord anslår Google Ads-systemet kvalitetspoengene og bruker nylige data om annonsørkonkurranse for å komme frem til det forventede førstesidebudet.

Du finner anslagene for førstesidebud i Google Ads Editor når du ser på søkeordene dine, i kolonnen Anslag for førstesidebud.

Finn ut hvordan du laster ned de nyeste anslagene for førstesidebud.
Finn ut hvordan du øker søkeordbudene til anslagene for førstesidebud.

Anslagene for førstesidebud beregnes av Google Ads-systemet. De kan derfor ikke redigeres i Google Ads Editor.