Estimerede bud for første side i Google Ads Editor

Det estimerede bud for første side er den anslåede maksimumbudpris pr. klik (CPC), der er nødvendig for at få din annonce vist på den første side med Googles søgeresultater, når søgeforespørgslen matcher dit søgeord eksakt. Estimatet er baseret på kvalitetsresultatet og den aktuelle konkurrence blandt annoncørerne med hensyn til det pågældende søgeord. Hvis der er tale om nye søgeord, foretager Google Ads-systemet et estimat af kvalitetsresultatet, og systemet bruger dataene fra den seneste annoncørkonkurrence til at komme frem til det estimerede bud for første side.

Du kan finde estimerede bud for første side i kolonnen "Est. bud for første side", når du får vist dine søgeord i Google Ads Editor.

Få oplysninger om, hvordan du downloader de nyeste estimerede bud for første side.
Få oplysninger om, hvordan du hæver dine søgeordsbud til det estimerede bud for første side.

Estimerede bud for første side tildeles af Google Ads-systemet. Det er derfor ikke muligt at redigere disse værdier i Google Ads Editor.