Google Ads Editorin versio 2.0

Alta saat tietoa maaliskuussa 2022 julkaistun Google Ads Editor 2.0:n uusista ominaisuuksista ja päivityksistä. Lataa Google Ads Editorin uusin versio.

Uudet ominaisuudet

Maksimitulokset-kampanjat

Google Ads Editor 2.0:ssa on täysi tuki Maksimitulokset-kampanjoille, elementtiryhmille ja tuoteryhmille.

Päivitetty rekisteröitymisprosessi uusille käyttäjille

Kun uusi käyttäjä avaa Editorin ensimmäisen kerran, hän näkee sarjan vinkkejä, joissa esitellään lyhyesti Editorin käyttöliittymän tärkeät osat. Vinkkeihin voi palata milloin vain klikkaamalla Ohje ja valitsemalla Ohjeet-kohdasta Esittely uudelle käyttäjälle.

Vinkeissä käsitellään esimerkiksi seuraavia Google Ads Editorin ominaisuuksia:

• Kuvien käyttäminen
  • Suositukset
  • Latauksen valintaikkunan lisäominaisuudet
  • CSV-tuonti
  • Tee useita muutoksia kerralla ‑työkalu
  • Tilinhallinnan valintaikkuna
  • Aikataulutettu lataus
  • Omat säännöt
  • Tarkennettu haku
  • Jaettu kirjasto
  • Virheiden etsiminen ja korjaaminen
  • Tilin puunäkymän ja tyyppilistan muokkaaminen

Omat toiminnot ja toimintotriggerit

Oma toiminto on tehtävä, jonka voit tallentaa tilillesi, jotta voit tehdä sen helposti uudelleen. Voit tallentaa esimerkiksi seuraavan toiminnon: käytä Korvaa teksti ‑työkalua tietyn haun avainsanoille ja korvaa avainsana A avainsanalla B. Omia toimintoja voi käyttää usein toistuviin tehtäviin, kuten hintatarjousten muokkaamiseen tilastojen perusteella.

Toimintotriggereiden avulla voit suorittaa automaattisesti yhden tai useamman oman toiminnon tietyn tapahtuman yhteydessä (esimerkiksi silloin, kun havaitaan tietty virhe tai oman säännön rikkomus).

Uudet tuetut suositukset

Google Ads Editor tukee nyt seuraavia suositustyyppejä:

• Korjaa konversioseuranta
  • Korjaa konversiotapahtuma, johon ei liity toimintaa
  • Korjaa konversiotapahtuma, johon liittyy konversioprosentin lasku
  • Paranna responsiivisia Display-mainoksiasi

Konversiotavoitteet

Google Ads Editor 2.0 tukee konversiotavoitteita. Google Ads Editorilla voit

• nähdä tilitasolla käytettävissä olevat vakiotavoitteet
  • valita jokaisen vakiotavoitteen kohdalla, asetetaanko se tilin tavoitteeksi
  • valita kampanjalle vakiotavoitteet tai vaihtaa kampanjaan tilin tavoitteet.

Video (konversioiden lisääminen) ‑kampanjoiden uudet vaatimukset

Jos käytät konversioiden lisäämiseen tähtääviä Videokampanjoita, sinun on otettava käyttöön YouTube-haku- tai Sisällytä videokumppanit ‐verkostokohdistus kampanjan muokkauspaneelin Videoverkostot-kohdasta. Nykyiset kampanjat, joissa ei käytetä tätä kohdistusta, ovat edelleen sallittuja, mutta uudet kampanjat on kohdistettava kaikkiin kolmeen videoverkostoon. Näiden kampanjoiden uusien mainosryhmien tyypiksi on valittava "Responsiivinen video".

Tyyppilistat lajiteltavissa aakkosjärjestykseen tai kohdemäärän mukaan

Editor-ikkunan Hallinnoi-osion vasemmassa alareunassa olevat tyypit voi nyt lajitella aakkosjärjestykseen tai kohdemäärän mukaan (niin että enemmän kohteita sisältävät tyypit ovat ylempänä). Valinnan voi tehdä kolmen pisteen valikosta tyyppinavigointiosion oikeasta yläkulmasta.

Polku 1- ja Polku 2 ‑kentät responsiivisille videomainoksille

Responsiivisten videomainosten kanssa voi nyt käyttää kahta uutta kenttää: Polku 1 ja Polku 2.

Uusia yleiskatsauskortteja

Google Ads Editor 2.0:sta löytyy seuraavat yleiskatsauskortit:

• Omat säännöt
  • Optimointipisteet
  • Suosituimmat kampanjat
  • Suosituimmat mainosryhmät
  • Suosituimmat avainsanat
  • Suosituimmat videomainokset

Kuvakirjasto

Tämän ominaisuuden avulla voit ylläpitää suuria kuvamääriä ja valita mainoksiin useita kuvia kerralla.

Elementtiraportti

Voit nyt ladata elementtiraportin tietyntyyppisistä mainoksista ja tietyistä mainontakanavista. Tämä uusi toiminto muistuttaa Google Ads ‑käyttöliittymän elementtiraporttia, ja löydät sen klikkaamalla Mainokset ja elementit > Mainokset > Näytä elementtitiedot.

Jaettujen yleisöjen tuki

Google Ads Editor 2.0:ssa voit luoda ja muokata jaettuja yleisöjä ja liittää niitä mainos- ja elementtiryhmiin.

Käytöstä poistuneet ominaisuudet

Vanhentunut suositus poistettu

Lisää mainosehdotuksia ‐suositus on poistunut käytöstä ja poistettu Google Ads Editor 2.0:sta.