Google Ads Editor version 1.7

Läs mer om nya funktioner och uppdateringar i versionsinformationen från juli 2021 för Google Ads Editor version 1.7. Ladda ned den senaste versionen av Google Ads Editor.

Nya funktioner

YouTube-ljud

Google Ads Editor har nu fullt stöd för ljudkampanjer, annonsgrupper och annonser på YouTube.

Mål-CPA för att maximera konverteringar och Mål-ROAS för Maximera konverteringsvärden

• För sökkampanjer kan du nu lägga till budgivning med mål-CPA (kostnad per åtgärd) i budstrategin Maximera konverteringar samt budgivning med mål-ROAS (avkastning på annonsutgift) i budstrategin Maximera konverteringsvärde.
  • Där du tidigare använde strategin Mål-CPA kan du i stället använda Maximera konverteringar med mål-CPA-bud. Du kan även använda budstrategin Maximera konverteringsvärde med budgivning med mål-ROAS i stället för budstrategin Mål-ROAS.
  • Dessa situationer omfattar följande:
    • Skapa en ny sökkampanj: Tidigare var budgivning med Mål-CPA standard i Google Ads Editor under vissa omständigheter. Nu är standardinställningen istället strategin Maximera konverteringar.
    • Använda vissa rekommendationer (som Välj att använda Mål-CPA eller Välj att använda Mål-ROAS): För sökkampanjer aktiveras istället strategierna Maximera konverteringar eller Maximera konverteringsvärde automatiskt.

Snabbare nedladdningar

I Google Ads Editor kan du välja vilka enhetstyper (till exempel kampanjer) som du vill ladda ned. Den här funktionen gör nedladdningarna snabbare.

Tillgångstyper

Nu har Google Ads Editor fullt stöd för följande tillgångar:

• Formulärtillgångar för potentiella kunder
  • Tillgångsbaserade webbplatslänktillgångar, även kallade Webbplatslänkar (uppgraderade)
  • Tillgångsbaserade tillgångar med utbudsinformation, även kallade Tillgångar med utbudsinformation (uppgraderade)
  • Tillgångsbaserade informationstillgångar, även kallade Informationstillgångar (uppgraderade)
  • Tillgångar för liknande videor för videokampanjer

Ytterligare rekommendationstyper

Nu har Google Ads Editor stöd för följande rekommendationstyper:

• Åtgärda annonsdestinationer
  • Använd budgivning med målexponeringsandel
  • Lägg bud mer effektivt med Maximera klick
  • Använd bredmatchande varianter av dina sökord
  • Lägg bud mer effektivt med Maximera konverteringsvärde
  • Lägg till bildtillgångar i dina annonser
  • Ange en mål-ROAS
  • Lägg till samtalstillgångar i dina annonser

Hotellkampanjer

Nu har Google Ads Editor fullt stöd för hotellkampanjer.

Utfasade funktioner

Shopping-annonser med sortiment

Shopping-annonser med sortiment och annonsgrupper för Shopping-annonser med sortiment stöds inte längre i Google Ads Editor. Dessa annonser och annonsgrupper har raderats och det går inte att skapa nya.