Google Ads Editor versie 1.7

Meer informatie over nieuwe functies en updates vindt u in de release van juli 2021 voor Google Ads Editor versie 1.7. Download de nieuwste versie van Google Ads Editor.

Nieuwe functies

YouTube-audio

Google Ads Editor biedt nu ondersteuning voor YouTube-audiocampagnes, -advertentiegroepen en -advertenties.

Doel-CPA voor Aantal conversies maximaliseren en Doel-ROAS voor Conversiewaarde maximaliseren

• Voor campagnes in het zoeknetwerk kunt u nu biedingen voor doelkosten per actie (CPA) toevoegen aan de strategie Aantal conversies maximaliseren. Ook kunt u biedingen voor doelrendement op advertentie-uitgaven (ROAS) toevoegen aan de strategie Conversiewaarde maximaliseren.
  • U kunt nu Aantal conversies maximaliseren gebruiken met doel-CPA-biedingen in plaats van de strategie Doel-CPA. U kunt ook Conversiewaarde maximaliseren gebruiken met doel-ROAS-biedingen in plaats van de strategie Doel-ROAS.
  • Het gaat hierbij onder meer om de volgende situaties:
    • Een nieuwe campagne in het zoeknetwerk maken: Google Ads Editor was onder bepaalde omstandigheden standaard ingesteld voor doel-CPA-biedingen en is nu standaard ingesteld op de strategie Aantal conversies maximaliseren.
    • Bepaalde aanbevelingen toepassen (zoals aanmelden voor Doel-CPA of Doel-ROAS): campagnes in het zoeknetwerk worden in plaats daarvan automatisch aangemeld voor de strategie Aantal conversies maximaliseren of Conversiewaarde maximaliseren.

Snellere downloads

U kunt in Google Ads Editor selecteren welke entiteitstypen (zoals campagnes) u wilt downloaden. Met deze functie kunt u sneller downloaden.

Componenttypen

De volgende componenten worden nu ondersteund in Google Ads Editor:

• Componenten voor leadformulieren
  • Componenten voor sitelinks op basis van componenten, ook wel bekend als sitelinks (geüpgraded)
  • Componenten voor website-informatie op basis van componenten, ook wel bekend als componenten voor website-informatie (geüpgraded)
  • Componenten voor highlights op basis van componenten, ook wel bekend als componenten voor highlights (geüpgraded)
  • Gerelateerde videocomponenten voor videocampagnes

Aanvullende typen aanbevelingen

Google Ads Editor ondersteunt nu de volgende typen aanbevelingen:

• Advertentiebestemmingen corrigeren
  • Bieden op basis van doelvertoningspercentage gebruiken
  • Efficiënter bieden met Klikken maximaliseren
  • Brede zoekwoordvarianten in uw zoekwoorden gebruiken
  • Efficiënter bieden met Conversiewaarde maximaliseren
  • Voeg componenten voor afbeeldingen aan uw advertenties toe
  • Een doel-ROAS instellen
  • Belcomponenten toevoegen aan uw advertenties

Hotelcampagnes

Google Ads Editor biedt nu ondersteuning voor hotelcampagnes.

Beëindigde functies

Showcaseadvertenties

Showcaseadvertenties en showcaseadvertentiegroepen worden niet meer ondersteund in Google Ads Editor. Deze advertenties en advertentiegroepen zijn verwijderd en kunnen niet worden gemaakt.