Google Ads Editorin versio 1.7

Lue lisää Google Ads Editorin version 1.7 uusista ominaisuuksista ja päivityksistä heinäkuun 2021 julkaisutiedoista. Lataa Google Ads Editorin uusin versio.

Uudet ominaisuudet

YouTube-audio

Google Ads Editor tukee nyt täysin YouTuben audiokampanjoita, ‑mainosryhmiä ja ‑mainoksia.

CPA-tavoite Maksimoi konversiot ‑strategiaan ja ROAS-tavoite Maksimoi konversioarvot ‑strategiaan

• Hakukampanjoissa voi nyt lisätä toimintakohtaisen hintatavoitteen (CPA-tavoitteen) hintatarjouksia Maksimoi konversiot ‐strategiaan ja tavoitellun mainostuoton (ROAS-tavoitteen) hintatarjouksia Maksimoi konversioarvo ‐strategiaan.
  • Jos käytit aiemmin CPA-tavoitteen strategiaa, nyt voit sen sijasta käyttää Maksimoi konversiot ‑strategiaa, johon on lisätty CPA-tavoitehintatarjous. Lisäksi voit ROAS-tavoitteen strategian sijasta käyttää Maksimoi konversioarvo ‐hintatarjousstrategiaa, johon on lisätty ROAS-tavoitteen hintatarjous.
  • Alla on esimerkkejä näistä tilanteista.
    • Uuden Hakukampanjan luominen: Google Ads Editorin oletusasetuksena on aiemmin ollut tietyissä tilanteissa CPA-tavoitehintatarjous, mutta nyt oletuksena on Maksimoi konversiot ‑strategia.
    • Tiettyjen suositusten käyttöönotto (esim. CPA- tai ROAS-tavoitteen käyttö): Hakukampanjoissa käytetään näiden sijasta automaattisesti Maksimoi konversiot- tai Maksimoi konversioarvo ‐strategiaa.

Nopeampi lataus

Google Ads Editorissa voit valita ladattavat entiteettityypit (esim. kampanjat). Tämä ominaisuus mahdollistaa nopeamman lataamisen.

Elementtityypit

Google Ads Editorissa on nyt täysi tuki seuraaville elementeille:

• Liidilomake-elementit
  • Elementtipohjaiset sivustolinkkielementit, toiselta nimeltään "Sivustolinkkielementit (päivitetty)"
  • Elementtipohjaiset sisältöpoimintaelementit, toiselta nimeltään "Sisältöpoimintaelementit (päivitetty)"
  • Elementtipohjaiset huomiotekstielementit, toiselta nimeltään "Huomiotekstielementit (päivitetty)"
  • Videokampanjoiden Muita videoita ‑elementit

Uusia suositustyyppejä

Google Ads Editor tukee nyt seuraavia suositustyyppejä:

• Korjaa klikkauksen kohteet
  • Käytä impressio-osuustavoitteen hintatarjousstrategiaa
  • Tehosta hintatarjouksiasi käyttämällä Maksimoi klikkaukset ‑strategiaa
  • Käytä avainsanojesi laajan vastaavuuden versioita
  • Tehosta hintatarjouksiasi käyttämällä konversioarvon maksimoivaa strategiaa
  • Lisää mainoksiisi kuvaelementtejä
  • Aseta ROAS-tavoite
  • Lisää mainoksiisi puheluelementtejä

Hotellikampanjat

Google Ads Editor tukee nyt täysin Hotellikampanjoita.

Käytöstä poistuneet ominaisuudet

Showcase-mainokset

Showcase-mainoksia ja ‑mainosryhmiä ei enää tueta Google Ads Editorissa. Nämä mainokset ja mainosryhmät on poistettu, eikä niitä voi enää luoda.