Om synkroniseringspåminnelser i Google Ads Editor

Om du har flera användare som hanterar ditt Google Ads-konto och som gör flera ändringar samtidigt med hjälp av massöverföring, kan du ställa in en påminnelse till användarna om att synkronisera med ditt Google Ads-konto. Detta bidrar till att förhindra inkonsekvenser och säkerställer att ändringar görs i den senaste versionen. Du kan ställa in påminnelsen så att den visas efter en viss tid som du väljer (som exempel är påminnelsen som standard automatiskt inställd att visas efter 48 timmar). Om du inte har synkroniserat med ditt Google Ads-konto inom den angivna tiden ändras färgen på knappen Hämta senaste ändringar från vit till gul. Du ser också en varning innan du lägger upp nya ändringar som påminner dig om att du inte har synkroniserat med Google Ads.

GIF som illustrerar hur du justerar intervaller för synkroniseringspåminnelser

Ställ in eller uppdatera en synkroniseringspåminnelse

Använd följande steg om du vill ställa in eller ändra frekvensen för en synkroniseringspåminnelse.

1. Klicka på Verktyg > Inställningar och välj sedan fliken Ladda ned och visa.
  2. Välj ett alternativ på rullgardinsmenyn under Tid för puff om synkronisering.

Så visas påminnelser

• Knappen Hämta senaste ändringar ändrar färg
  • I dialogrutan Lägg upp ändringar visas knappen Hämta senaste ändringar bredvid knappen Lägg upp