Over herinneringen voor synchronisatie in Google Ads Editor

Als meerdere gebruikers uw Google Ads-account beheren en tegelijk bewerkingen uitvoeren via bulkuploads, kunt u een herinnering voor de gebruikers instellen om te synchroniseren met uw Google Ads-account. Hiermee voorkomt u inconsistenties en brengt u wijzigingen aan in de nieuwste versie. U kunt instellen dat de herinnering op de gewenste tijdsinterval wordt weergegeven (bijvoorbeeld: deze wordt standaard en automatisch ingesteld op 48 uur). Als u binnen de ingestelde tijd niet heeft gesynchroniseerd met uw Google Ads-account, verandert de knop 'Recente wijzigingen ophalen' van wit in geel. Er wordt ook een waarschuwing weergegeven voordat u nieuwe wijzigingen uploadt, zodat u eraan wordt herinnerd dat u niet met Google Ads heeft gesynchroniseerd.

Gif voor het aanpassen van intervallen voor synchronisatieherinneringen

Een synchronisatieherinnering instellen of updaten

Volg de onderstaande stappen om een synchronisatieherinnering in te stellen of de frequentie ervan te wijzigen.

1. Klik op Tools > Instellingen en selecteer vervolgens het tabblad Downloaden en weergeven.
  2. Gebruik het dropdownmenu onder Portijd voor synchronisatie en selecteer de gewenste optie.

Hoe herinneringen worden weergegeven

• De knop 'Recente wijzigingen ophalen' verandert van kleur.
  • In het dialoogvenster Wijzigingen uploaden wordt de knop 'Recente wijzigingen ophalen' naast de knop Uploaden weergegeven.