Synkronointimuistutukset Google Ads Editorissa

Jos Google Ads ‑tiliäsi hoitaa useampi kuin yksi käyttäjä ja he tekevät samanaikaisia muokkauksia joukkolatausten avulla, voit asettaa käyttäjille muistutuksen synkronoinnista Google Ads ‑tilin kanssa. Tämä auttaa estämään ristiriitaisuuksia ja varmistamaan, että muokkaukset tehdään uusimpaan versioon. Voit määrittää muistutuksen näkymään haluamasi aikavälin mukaisesti (esimerkiksi automaattiasetus on oletusarvon mukaan 48 tuntia). Jos et ole tehnyt synkronointia Google Ads ‑tilisi kanssa määritetyn ajan kuluessa, "Hae viimeksi tehdyt muutokset" ‑painike muuttuu valkoisesta keltaiseksi. Ennen uusien muutosten julkaisemista näkyviin tulee varoitus siitä, ettet ole tehnyt Google Ads ‑synkronointia.

GIF-animaatio synkronoinnin muistutusvälien muuttamisesta

Synkronointimuistutuksen määrittäminen tai päivittäminen

Aseta synkronointimuistutus tai muuta sen toistumistiheyttä noudattamalla seuraavia ohjeita.

1. Valitse Työkalut > Asetukset ja valitse Lataa ja näytä ‑välilehti.
  2. Valitse haluamasi vaihtoehto avattavasta Synkronointimuistutuksen ajankohta ‑valikosta.

Muistutusten näkymistapa

• "Hae viimeksi tehdyt muutokset" ‑painikkeen väri vaihtuu.
  • "Hae viimeksi tehdyt muutokset" ‑painike näkyy julkaisupainikkeen vieressä Julkaise muutokset ‑valintaikkunassa.