CPA %-budgivning i Google Ads Editor

I Google Ads Editor kan du hantera kampanjer med CPA %-budgivning på följande sätt:

• Hämta kampanjen och uppdatera dess inställningar.
  • Lägga till nya annonsgrupper.
  • Redigera status eller namn på befintliga annonsgrupper.
  • Redigera annonser och sökord.

Följande åtgärder stöds inte av Google Ads Editor utan kräver att du loggar in på ditt Google Ads-konto på https://ads.google.se:

• Redigera annonsgruppsbud.
  • Ange en annan budstrategi för kampanjen, annonsgruppen eller sökorden.
  • Skapa en ny kampanj med CPA %-budgivning.
Det går inte att kopiera och klistra in (eller exportera och importera) en kampanj med CPA %-budgivning och behålla budstrategin. Om du kopierar eller klistrar in en kampanj med CPA %-budgivning används manuell CPC-budgivning i den nya kampanjen, istället för den ursprungliga budstrategin.