Budgivning med CPA-prosent i Google Ads Editor

Du kan administrere kampanjer med budgivning med CPA-prosent i Google Ads Editor på følgende måter:

• Laste ned kampanjen og oppdatere innstillingene.
  • Legge til nye annonsegrupper.
  • Redigere navn eller statuser for eksisterende annonsegrupper.
  • Redigere annonser og søkeord.

Følgende handlinger støttes ikke i Google Ads Editor, og krever at du logger på Google Ads-kontoen din på https://ads.google.no:

• Redigere annonsegruppebud.
  • Bruke en annen budstrategi for kampanjen, annonsegruppen eller søkeordet.
  • Opprette en ny kampanje med budgivning med CPA-prosent.
Det er ikke mulig å kopiere og lime inn (eller eksportere og importere) en kampanje med budgivning med CPA-prosent og beholde budstrategien. Hvis du limer inn eller importerer en kampanje med budgivning med CPA-prosent, brukes manuell CPC-budgivning for den nyopprettede kampanjen i stedet for den opprinnelige budstrategien.