CPA-procentbudgivning i Google Ads Editor

Du kan administrere kampagner, der bruger CPA-procentbudgivning, i Google Ads Editor på følgende måder:

• Download kampagnen, og opdater dens indstillinger.
  • Tilføj nye annoncegrupper.
  • Rediger eksisterende annoncegruppers navne eller statusser.
  • Rediger annoncer og søgeord.

Følgende handlinger understøttes ikke i Google Ads Editor og kræver, at du logger ind på din Google Ads-konto på https://ads.google.dk:

• Rediger annoncegruppebud.
  • Anvend en anden budstrategi for kampagnen, annoncegruppen eller søgeordene.
  • Opret en ny kampagne med CPA-procentbudgivning.
Det er ikke muligt at kopiere og indsætte (eller eksportere og importere) en kampagne, der bruger CPA-procentbudgivning, og beholde budstrategien. Hvis du indsætter eller importerer en kampagne, der bruger CPA-procentbudgivning, bruger den nyoprettede kampagne manuel CPC-budgivning i stedet for den oprindelige budstrategi.