Google Ads Editor, versió 1.6

Per obtenir més informació sobre les funcions noves i les actualitzacions, consulteu les notes de la versió 1.6 de Google Ads Editor, publicades l'abril de 2021. Baixeu la versió més recent de Google Ads Editor.

Funcions noves

Anuncis de vídeo responsius

Ara Editor admet els anuncis de vídeo responsius (també anomenats anuncis d'acció de vídeo o de rendiment de vídeo).

Missatges d'advertiment de CPA objectiu i ROAS objectiu

Google Ads Editor mostrarà els advertiments quan una oferta de retorn objectiu de la inversió en publicitat (ROAS objectiu) d'una campanya o d'un grup d'anuncis es defineixi en els valors següents:

• L'oferta s'ha definit en menys del 5%.
  • L'oferta s'ha definit en la meitat o menys que el valor anterior.
  • L'oferta s'ha definit en el doble o més que el valor anterior.
  • L'oferta de cost per acció (CPA) objectiu s'ha editat a almenys 10 vegades més que el valor anterior.

Selector d'imatges per a Fes diversos canvis

Ara es mostra un selector d'imatges al botó "Afegeix imatges" de l'eina Fes diversos canvis. És el mateix selector d'imatges que es mostra a Editor quan s'edita un camp d'imatge. Podeu afegir un fitxer del disc amb el botó "Afegeix" que hi ha a la part inferior.

Arrossegar i deixar anar fitxers d'imatge a l'editor d'imatges

Ara podeu arrossegar i deixar anar fitxers d'imatge (des de l'Explorador o des de l'equivalent de Mac) a l'editor d'imatges per assignar imatges als anuncis. Si deixeu anar diversos fitxers, les imatges s'assignaran de manera seqüencial a camps amb noms semblants; per exemple, si seleccioneu 5 fitxers i els deixeu anar a la "Imatge promocional 2" d'un anunci de display responsiu, s'assignaran als camps compresos entre la "Imatge promocional 2" i la "Imatge promocional 6".

Recursos de promoció basats en feeds i en recursos

Editor us permet penjar i gestionar el nou recurs de promoció basat en recursos, destinat a substituir el recurs basat en feeds obsolet. Durant el període de transició, si una campanya té tots dos tipus enllaçats, el recurs basat en recursos tindrà prioritat i s'ignorarà el recurs basat en feeds. Obteniu més informació sobre la migració de recursos basats en recursos.

Cercar paraules clau duplicades en diversos comptes

Quan s'obren diversos comptes a la mateixa finestra d'Editor, podeu fer servir l'eina Cerca paraules clau duplicades per cercar duplicats (quan les paraules clau iguals o similars es mostren en dos o més comptes) en diversos comptes.

Seleccions de vídeos

Ara Editor ja admet completament els criteris de selecció de vídeos.

Toc per sincronitzar abans de publicar

Si diversos usuaris gestionen el vostre compte de Google Ads i fan canvis simultanis mitjançant pujades massives, podeu configurar un recordatori perquè els usuaris se sincronitzin amb el vostre compte de Google Ads. Això us pot ajudar a evitar incoherències i a assegurar-vos que feu canvis a la versió més recent.

Grups d'anuncis del tipus "Combinat (abast únic)" per a campanyes de vídeo

Google Ads Editor admet el tipus de grup d'anuncis "Combinat (abast únic)", també anomenat VIDEO_MIXED_REACH, per a campanyes de vídeo. Els anuncis bumper i TrueView in-stream poden coexistir en aquests grups d'anuncis.

Tipus de recomanacions addicionals

Ara s'admeten els tipus de recomanacions següents:

• Afegiu enllaços de lloc (al nivell de compte i de campanya)
  • Ajusteu els objectius de ROAS
  • Ajusteu els pressupostos compartits
  • Afegiu recursos de preu
  • Feu ofertes més eficaces amb el CPC millorat
  • Afegiu descripcions als enllaços de lloc
  • Afegiu fragments de lloc (al nivell de compte i de campanya)
  • Afegiu textos destacats (al nivell de compte i de campanya)

Anuncis de pujada dinàmics

Ara Editor ha millorat la compatibilitat amb els anuncis d'imatge mitjançant el paquet HTML5, que especifica un vertical de productes (com ara Educació, Vols i Hotels). A més, els anuncis de plantilla amb l'identificador de plantilla 531 es reconeixen com a anuncis d'imatge. Aquests anuncis es mostren a la visualització d'anuncis d'imatge i ja no es mostren a la visualització d'anuncis de display.

Paraules clau de modificador de concordança ampla (MCA)

Al febrer, es van anunciar canvis al modificador de concordança ampla (MCA) i als tipus de concordança de frase. Com a resultat, les paraules clau d'MCA es comportaran igual que les paraules clau de concordança de frase a partir d'ara, i la creació de paraules clau d'MCA deixarà d'estar disponible a partir del juliol de 2021.

A Editor, veureu els advertiments al costat de les paraules clau d'MCA i podreu convertir-les en paraules clau de concordança de frase o de qualsevol altre tipus. Aquests advertiments seran visibles per a les campanyes en els idiomes següents: alemany, anglès, espanyol, francès, italià, neerlandès, portuguès i rus. Feu clic a l'enllaç de l'advertiment per obtenir més informació sobre com podeu actualitzar les paraules clau d'MCA.