Over toegangsniveaus in uw Google Ads-account

Elke keer dat u iemand toegang tot uw Google Ads-account verleent, kunt u een toegangsniveau toewijzen aan de betreffende gebruiker en zo de beschikbare functies voor deze gebruiker selecteren.

Dit artikel bevat informatie over de toegangsniveaus die u kunt toewijzen en de beschikbare functies voor elk toegangsniveau.

Lees ook meer informatie over toegang tot uw Google Ads-account verlenen of intrekken.

Toegangsniveaus

Toegang op accountniveau Alleen toegang voor e-mail Facturering Alleen-lezen Standaard Beheerderstoegang
E-mailmeldingen en rapporten ontvangen
Campagnes bekijken en planningtools gebruiken
Factureringsgegevens bekijken
Factureringsgegevens bewerken
Factureringsrapporten bewerken en uitvoeren
Alleen toegang tot e-mail verlenen
Gebruikers, beheerders en productlinks bekijken
Prestatierapporten voor campagnes bewerken en uitvoeren
Campagnes bewerken
Productlinks toevoegen of verwijderen
Accounttoegang verlenen, toegangsniveaus wijzigen en uitnodigingen van andere gebruikers annuleren
Linkverzoeken voor manageraccounts accepteren en afwijzen
Manageraccounts loskoppelen
Verificatiemethode en laatste inlogtijd van elke gebruiker bekijken

Toegang voor manageraccounts

Als u een uitnodiging heeft geaccepteerd om te koppelen aan een manageraccount, kunnen mensen met beheerderstoegang tot het manageraccount e-mailmeldingen ontvangen en uw campagnes beheren. Als het manageraccount het eigendom bezit, kunnen gebruikers met beheerderstoegang tot het manageraccount ook de gebruikerstoegang, beheerders en productlinks in uw account bewerken. Meer informatie over toegangsniveaus voor manageraccounts.

Toegang tot facturering en betalingen

U kunt beheren welke gebruikers taken kunnen uitvoeren zoals betalingen verrichten, betaalmethoden wijzigen of facturen ontvangen door ze toe te voegen aan of te verwijderen uit uw Google-betalingsprofiel in het Google-betalingscentrum.