Om adgangsniveauer på din Google Ads-konto

Hver gang du giver en bruger adgang til din Google Ads-konto, kan du tildele et adgangsniveau og på den måde vælge, hvilke funktioner brugeren skal have adgang til.

I denne artikel kan du læse om, hvilke adgangsniveauer du kan tildele, og hvilke funktioner der er tilgængelige på hvert enkelt adgangsniveau.

Du får også oplysninger om, hvordan du tildeler og fjerner adgangstilladelse til din Google Ads-konto.

Adgangsniveauer

Adgang på kontoniveau Kun mail Fakturering Skrivebeskyttet Standardadgang Administrativ adgang
Kan modtage underretningsmails og rapporter
Kan se kampagner og bruge planlægningsværktøjer
Kan se faktureringsoplysninger
Kan redigere faktureringsoplysninger
Kan redigere og køre faktureringsrapporter
Kan tildele "Kun mailadgang"
Kan se brugere, administratorer og produktlinks
Kan redigere og køre rapporter om kampagneeffektivitet
Kan redigere kampagner
Kan tilføje eller fjerne produktlinks
Kan give kontoadgang, ændre adgangsniveauer og annullere invitationer fra andre brugere
Brugeren kan acceptere og afvise anmodninger om tilknytning til managerkonti
Brugeren kan fjerne tilknytninger til managerkonti
Mulighed for at se hver enkelt brugers godkendelsesmetode og seneste logintidspunkt
Brugeren kan tilføje og redigere betalingsformer på betalingsprofilniveau
Brugeren kan foretage en betaling og indsætte penge
(kun konti, hvor der er valgt automatiske betalinger)
Brugeren kan redigere betalingsprofiloplysninger (adresse, skatteoplysninger og sprogindstilling)
Brugeren kan skifte mellem indstillingerne manuelle betalinger og automatiske betalinger (de steder, hvor dette er tilladt)
(kun fra automatiske til manuelle betalinger)
Brugeren kan hæve og sænke betalingsgrænsen
(kun konti, hvor der er valgt automatiske betalinger)

(kun konti, hvor der er valgt automatiske betalinger)

(kun konti, hvor der er valgt automatiske betalinger)
Brugeren kan påbegynde og fuldføre processen til annoncørverificering

Adgang for managerkonti

Hvis du har accepteret en invitation til at linke til en managerkonto, kan brugere med administrativ adgang til managerkontoen modtage mails med notifikationer og administrere dine kampagner. Hvis managerkontoen har ejerskab, kan brugere med administrativ adgang til managerkontoen også redigere brugeradgang, administratorer og produktlinks på din konto. Få flere oplysninger om adgangsniveauer for managerkonti.

Adgang til fakturering og betalinger

I Google Ads kan brugere med adgangsniveauet administratoradgang eller faktureringsadgang opdatere de oplysninger, der vises på en organisations betalingsprofil, f.eks. følgende:

• Navn og adresse
  • Skatte-id
  • Sprogindstilling
  • Betalingsformer (brugeren kan tilføje og redigere betalingsformer)

Brugere med administrator- eller faktureringsadgang behøver ikke at være bruger af betalingsprofilen for at foretage disse ændringer, og Google Ads-administratorer kan fuldføre alle trin i annoncørverificeringsprocessen. Tidligere skulle man være bruger af betalingsprofilen for at kunne foretage disse handlinger.

Når en Google Ads-bruger foretager ændringer af betalingsprofilen, får betalingsadministratorerne besked om det via en mailnotifikation. Bemærk! Google Ads-brugere kan hverken føje brugere til eller fjerne brugere fra betalingsprofilen eller ændre allerede tildelte brugertilladelser. Få flere oplysninger om brugertilladelser for betalingsbrugere.

Kontakt Google Ads Support, hvis du vil deaktivere denne funktion.