Konfigurer pushvarslinger (Google Ads-mobilappen)

Slå på pushvarslinger i Google Ads-mobilappen for å motta relevante oppdateringer – uansett hvor du er – om nye funksjoner, resultatendringer og nyttige anbefalinger om hvordan du kan oppnå bedre kampanjeresultater.

Sånn konfigurerer du pushvarslinger

Slå på varsler på iOS-enheter

1. Trykk på Mer på den nederste navigasjonsraden, og velg Innstillinger.
  2. Trykk på Slå på varsler.
  3. Trykk på Varsler.
  4. Trykk på Tillat varsler.

Slå på varsler på Android-enheter

1. Trykk på Mer på den nederste navigasjonsraden, og velg Innstillinger.
  2. Trykk på Slå på varsler.
  3. Trykk på Varsler.
  4. Trykk på Vis varsler.

Valg av varslingskategorier

1. Trykk på Mer på den nederste navigasjonsraden, og velg Innstillinger.
  2. Slå på de kategoriene for varsler du vil motta varsler i. Hvis det ikke vises noen av/på-funksjon, kan du først trykke på den aktuelle kategorien og så på Vis varsler.