Konfigurer push-notifikationer (Google Ads-mobilapp)

Aktivér push-notifikationer i Google Ads-mobilappen for at modtage relevante opdateringer om effektivitetsændringer, nye funktioner og anbefalinger, som du kan omsætte til konkrete handlinger, så du kan forbedre kampagneeffektiviteten, uanset hvor du er.

Sådan konfigurerer du push-notifikationer

Slå notifikationer til for iOS-enheder

1. Tryk på Mere på navigationslinjen forneden, og vælg Indstillinger.
  2. Tryk på Slå notifikationer til.
  3. Tryk på Notifikationer.
  4. Tryk på Tillad notifikationer.

Slå notifikationer til for Android-enheder

1. Tryk på Mere på navigationslinjen forneden, og vælg Indstillinger.
  2. Tryk på Slå notifikationer til.
  3. Tryk på Notifikationer.
  4. Tryk på Vis notifikationer.

Valg af notifikationskategorier

1. Tryk på Mere på navigationslinjen forneden, og vælg Indstillinger.
  2. Aktivér de kategorier, som du vil modtage notifikationer for. Hvis der ikke vises nogen til/fra-knapper, skal du først trykke på en interessekategori og derefter trykke på Vis notifikationer.