Om din budgetrapport

Google Ads Tutorials: How Google Ads Budget Pacing Works

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Din budgetrapport kan give dig en forståelse af, hvor meget du forventes at betale i slutningen af måneden Rapporten kan også vise de ændringer, du tidligere har foretaget af dit gennemsnitlige daglige budget (og hvordan de påvirkede din effektivitet og dine forbrugsgrænser). Din budgetrapport er tilgængelig for kampagner, der bruger gennemsnitlige daglige budgetter.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du får vist din budgetrapport, og hvad budgetrapporten indeholder.

Før du begynder

Hvis du vil se din budgetrapport, skal du have en kampagne med et datointerval, der omfatter den aktuelle måned. Se, hvordan du angiver et gennemsnitligt dagligt budget for din kampagne, hvis du vil ændre din kampagnes gennemsnitlige daglige budget.

Tip! Hvis du vil vide, hvordan ændringer af kampagner kan påvirke vigtige metrics og den samlede effektivitet, kan du oprette en plan med Effektivitetsplanlægger.

Sådan får du vist din budgetrapport

Du kan gå til din budgetrapport fra forskellige steder i Google Ads. I denne sektion får du at vide, hvordan du får vist din budgetrapport fra siden "Kampagner", den delte samling og siden "Annoncegrupper".

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Gå til din budgetrapport fra siden "Kampagner"

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Hold markøren over din kampagnes budget i kolonnen "Budget", eller klik på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon for at se et vindue med dit gennemsnitlige daglige budget. Du kan ændre dit gennemsnitlige daglige budget og gemme det. Du kan desuden se anbefalinger, der kan hjælpe dig med at øge dit annonceafkast (ROAS, Return on Advertising Spend).
  5. Klik på Se budgetrapport, hvorefter du videresendes til siden "Budgetrapport".

Gå til din delte budgetrapport fra "Delt samling"

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Budgetter og budgivning i sektionsmenuen.
  3. Klik på Delte budgetter.
  4. Hold markøren over dit kampagnebudget i kolonnen "Budget" i kolonnen "Dagligt budget", eller klik på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon for at se et vindue med dit gennemsnitlige daglige budget. Du kan ændre dit gennemsnitlige daglige budget og gemme det. Du får vist et link til budgetrapporten.
  5. Klik på Se budgetrapport, hvorefter du videresendes til siden "Budgetrapport".

Gå til din budgetrapport fra siden "Annoncegrupper"

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Annoncegrupper.
  4. Vælg en annoncegruppe.
  5. På den øverste bjælke finder du dit budget for den kampagne, der er knyttet til den valgte annoncegruppe. Klik på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon ud for budgetbeløbet. Herefter vises dit budget med mulighed for at redigere det.
  6. Klik på Se budgetrapport, hvorefter du videresendes til siden "Budgetrapport".

Hvad kan du se i budgetrapporten?

Eksempel på brugerfladeskærmbillede for budgetrapport

Budgetrapporten indeholder følgende vigtige oplysninger:

• Samlet månedligt forbrug: Øverst i budgetrapporten (over diagrammet) kan du se de månedlige forbrugsgrænser, den månedlige prognose og omkostninger til dato.
    • Månedlig forbrugsgrænse: Denne sektion viser det maksimale beløb, du kan betale for en kampagne i løbet af en måned. Hvis det gennemsnitlige daglige budget f.eks. er 100 DKK, er den månedlige forbrugsgrænse 100 DKK*30, 4 = 3.040 DKK. Få flere oplysninger om forbrugsgrænser
    • Månedlig prognose: Denne sektion viser de forventede samlede omkostninger for måneden baseret på dit gennemsnitlige daglige budget. Google ser på din historiske kampagneeffektivitet samt andre relevante signaler for at regne sig frem til, hvordan forbruget for din kampagne sandsynligvis bliver i den resterende del af den aktuelle måned. I budgetrapporten viser vi et konfidensinterval (angivet i det lyseblå område). Du bliver ikke faktureret mere end dine forbrugsgrænser.
    • Omkostninger til dato: Denne sektion viser det faktiske beløb, du har brugt denne måned frem til dags dato.
  • Visualiseringsdiagram: I midten af budgetrapporten vises der et diagram over det samlede forbrug for måneden.
    • De grå ubrudte linjer viser den månedlige forbrugsgrænse.
    • De blå ubrudte linjer viser omkostninger til dato.
    • De blå stiplede linjer viser forbrugsprognosen for fremtidige datoer.
    • De skraverede blå områder viser intervaller for forudsigelser, der angiver den øvre og nedre grænse for, hvornår det faktiske samlede forbrug sandsynligvis vil "lande" for en given dag.
  • Dagligt forbrug: Nederst i rapporten (under visualiseringsdiagrammet) kan du finde oplysninger, der hjælper dig med at forstå, om du har nået den daglige forbrugsgrænse de enkelte dage. Den blå søjle repræsenterer dit daglige forbrug.
  • Værktøj til budgetsammenligning: Med Værktøj til budgetsammenligning kan du ændre dit mål (bud) eller budget og straks bemærke ændringer i dit forventede budgetforbrug. Dette giver dig mulighed for nemmere at se de forventede omkostninger for din kampagne og beslutte, hvilke mål der er de rigtige. Dette kan være nyttigt, hvis dit budget er begrænset.
Tip! I budgetrapporten kan du se, hvordan redigering af dit budget kan påvirke kampagnens forbrugsgrænser. Ændringer af dit gennemsnitlige daglige budget angives med pileikoner på de dage, hvor budgettet er blevet ændret. Du kan holde markøren over pilene for at fremhæve ændringerne i budgetbeløb.
Husk! Hvis du bruger annonceplanlægning, får du muligvis vist en underretning om, at annonceplanlægningen ikke afspejles i prognosen i budgetrapporten.