Nyhet i förvaltarkonton: optimeringsresultat och rekommendationer

31 juli 2020

​​​​​​Optimeringsresultatet ligger till grund för anpassade rekommendationer så att du kan avgöra om ditt konto har konfigurerats på bästa möjliga sätt. För att du lättare ska kunna optimera dina konton i stor skala är rekommendationer och optimeringsresultat nu tillgängliga i förvaltarkonton för upp till 1 000 konton.

I denna vy kan du enkelt hantera flera konton samtidigt och hitta möjligheter att förbättra din effektivitet eller tillväxt. Du kan också klicka på optimeringsresultatet för enskilda konton för att tillämpa rekommendationer som hjälper dig att nå dina marknadsföringsmål.

Screenshot of optimization score in manager accounts

Wpromote, en ledande byrå inom digital marknadsföring, använder optimeringsresultat för att förbättra resultatet i flera konton samtidigt. Efter att ha tillämpat rekommendationerna ökade de antalet konverteringar med 20 %. Angelo Lillo, vd på Wpromote, säger att optimeringsresultatet ger företaget ”möjlighet att se kontoresultatet ur ett nytt perspektiv och ett sätt att införa ändringar i stor skala”.

Du kan se rekommendationer och optimeringsresultat i ditt förvaltarkonto på sidan Rekommendationer. Från och med i dag kan du ladda ned rekommendationer på förvaltarkontonivå och för enskilda konton.

Läs mer om optimeringsresultat i hjälpcentret för Google Ads.

Upplagt av Tin ACosta, Product Manager, Google Ads