Nieuw in manageraccounts: optimalisatiescore en aanbevelingen

31 juli 2020

De optimalisatiescore biedt gepersonaliseerde aanbevelingen waarmee u kunt bepalen of uw account optimaal is ingesteld. Aanbevelingen en de optimalisatiescore zijn nu beschikbaar in manageraccounts met maximaal duizend accounts, zodat u uw accounts op grotere schaal kunt optimaliseren.

In deze weergave kunt u gemakkelijk meerdere accounts beheren en mogelijkheden identificeren voor efficiëntie of groei. U kunt ook op de optimalisatiescore voor afzonderlijke accounts klikken om aanbevelingen toe te passen waarmee u uw marketingdoelen kunt behalen.

Screenshot of optimization score in manager accounts

Wpromote, een toonaangevend bureau voor digitale marketing, gebruikt de optimalisatiescore om de prestaties van meerdere accounts te verbeteren. Na aanbevelingen te hebben toegepast, steeg het aantal conversies van het bureau met 20%. Angelo Lillo, General Manager bij Wpromote, zegt dat de optimalisatiescore een 'aanvullende kijk biedt op onze accountprestaties en een manier is om op grotere schaal wijzigingen door te voeren."

Ga naar de pagina Aanbevelingen om uw aanbevelingen en optimalisatiescore te bekijken in uw manageraccount. Vanaf vandaag kunt u uw aanbevelingen op manageraccount- en afzonderlijk accountniveau downloaden.

Meer informatie over de optimalisatiescore vindt u in het Helpcentrum van Google Ads.

Gepost door Tin Acosta, Product Manager, Google Ads