Ohjatut sijoittelut

Tämän kohdistustavan avulla voit valita Google Display ‑verkoston verkkosivustoja, videoita ja sovelluksia, joissa haluat mainostesi näkyvän. Muissa kohdistustavoissa, kuten avainsanoihin tai aiheisiin kohdistamisessa, mainokset sijoitetaan sivustoille automaattisesti (nämä raportoidaan tililläsi automaattisina sijoitteluina). Ohjatut sijoittelut valitset itse.

• Ohjatut sijoittelut on valinnainen ominaisuus, joka voi auttaa sinua hallitsemaan paremmin sitä, millä Display-verkoston verkkosivuilla ja missä videoissa ja sovelluksissa mainoksiasi voidaan näyttää. Jos tiedät verkkosivuston, jota asiakkaasi suosivat, voit usein lisätä sen ohjatuksi sijoitteluksi.
  • Voit käyttää ohjattuja sijoitteluja Vain Display-verkosto- ja Hakuverkosto Display-valinnalla ‑kampanjoissa.
  • Voit käyttää ohjattuja sijoitteluja myös määrittääksesi tietylle verkkosivulle erillisen hintatarjouksen. Jos mainoksesi on tehokas tietyllä verkkosivulla, voit lisätä sen ohjatuksi sijoitteluksi ja asettaa korkeamman hintatarjouksen. Jos lisäät sijoittelun asetuksella Vain hintatarjous, voit tehdä hintatarjouksesta kilpailukykyisemmän juuri kyseistä sijoittelua varten. Voit silti näyttää mainoksesi muissa sijoitteluissa käyttämällä toisia kohdistustapoja, kuten avainsanoja ja aiheita.
  • Jos käytät sekä ohjattuja sijoitteluja että muita kohdistustapoja, voit nähdä automaattisia sijoitteluja (verkkosivustot, videot ja sovellukset, jotka on automaattisesti valittu vastaamaan muita kohdistustapojasi) ja ohjattuja sijoitteluja Sijoittelut-välilehdelläsi.

Tietoja ohjatuista sijoitteluista
Ohjattujen sijoittelujen lisääminen, muokkaaminen ja poistaminen
Tietoja automaattisista sijoitteluista
Lisää sijoitteluja käsitteleviä artikkeleita