Estat de la paraula clau: definició

L'estat d'una paraula clau descriu si pot activar anuncis perquè es publiquin en el moment.

Podeu veure l'estat d'una paraula clau a la columna "Estat" de la pàgina Paraules clau. Si s'apliquen diversos estats a una paraula clau, primer es mostra l'estat més rellevant.

Aquests són els estats de paraula clau que podeu veure:

Estats de les paraules clau

La paraula clau es troba en una determinada fase del procés de revisió quan Google la revisa per assegurar-se que compleixi les nostres polítiques de publicitat.

Abans de la revisió, la paraula clau tindrà l'estat següent:

• En procés de revisió: la paraula clau no podrà activar anuncis fins que no s'hagi revisat, cosa que pot tardar fins a un dia laborable.

Un cop revisada, la paraula clau tindrà un dels estats següents:

• Apta: la paraula clau s'ha revisat i és apta per fer que es mostrin els anuncis corresponents.
  • Apta (amb limitacions): hi ha altres factors que afecten el rendiment de les paraules clau.
    • Volum de cerques baix: la paraula clau s'ha suspès temporalment perquè està associada amb molt poc trànsit de cerca a Google, cosa que indica que no és gaire rellevant per a la majoria de cerques dels clients.
    • No es mostren gairebé mai a causa d'un nivell de qualitat baix: el nivell de qualitat de la paraula clau és molt baix i evita que l'anunci es mostri més sovint.
    • Estimació de l'oferta per a la primera pàgina: la paraula clau està activa i pot activar l'anunci perquè es mostri. Tanmateix, l'oferta de cost per clic (CPC) és inferior a l'import que pot fer que l'anunci es mostri a la primera pàgina dels resultats de la Cerca de Google.
    • Poques coincidències de pàgina: la paraula clau s'ha suspès temporalment perquè coincideix amb molt poques pàgines, cosa que indica que la frase no és habitual al contingut de la Xarxa de Display.
  • No apta: la paraula clau no activa anuncis perquè forma part d'una campanya o d'un grup d'anuncis que no són aptes.
    • Campanya en pausa o Grup d'anuncis en pausa: la paraula clau pertany a un grup d'anuncis o a una campanya que no s'estan publicant perquè els heu posat en pausa.
    • La campanya s'ha tret o El grup d'anuncis s'ha tret: la paraula clau pertany a un grup d'anuncis o a una campanya que no s'estan publicant perquè els heu tret.
    • Campanya pendent: la paraula clau pertany a una campanya que encara no s'ha començat a publicar perquè té una data d'inici posterior.
    • Campanya finalitzada: la paraula clau pertany a una campanya que s'ha deixat de publicar perquè ja n'ha passat la data de finalització.
    • Campanya suspesa: la paraula clau pertany a una campanya que està en pausa temporalment perquè el saldo de prepagament del compte s'ha esgotat.
  • Rebutjada: la paraula clau no pot activar anuncis perquè infringeix la política de Google Ads.
  • Treta: la paraula clau no activa anuncis perquè l'heu tret.
  • En pausa: la paraula clau no activa anuncis perquè l'heu posat en pausa.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now

Tanca la cerca
Aplicacions de Google