Om tv i Planlægningsværktøj for rækkevidde

Funktionen tv i Planlægningsværktøj for rækkevidde kan gøre det lettere for dig at finde den rette kombination af tv-, YouTube- og Google-videopartnere og finde frem til muligheder for at maksimere dine videokampagners rækkevidde og optimere deres frekvens.

Du kan føje historiske data for rækkevidde, frekvens, måleksponeringspunkter (TRP'er, Target Rating Points) og budget for tv-kampagner til en medieplan sammen med prognoser for YouTube-kampagner. Derefter kan du sammenligne den estimerede unikke rækkevidde for en medieplan med hensyn til både YouTube og tv. Med tv i Planlægningsværktøj for rækkevidde bruges der historiske tv-målingsdata fra en udbyder af mediemålingsløsninger i det land, hvor din medieplan er oprettet.

Bemærk! Med tv i Planlægningsværktøj for rækkevidde får du prognoser for rækkevidde, frekvens, visninger, konverteringer og estimater for din medieplan, men der gives ingen garanti med hensyn til specifik effektivitet eller specifikke resultater. De faktiske kampagneresultater kan variere afhængigt af andre faktorer (f.eks. annoncekvalitet, annoncerelevans og kampagneindstillinger).

Fordele

• Baseret på faktiske tv-data: Med tv i Planlægningsværktøj for rækkevidde får du præcise prognoser baseret på målingsdata fra tidligere tv-kampagner og fra udbydere af mediemålingsløsninger. Sammen med disse data er Planlægningsværktøj for rækkevidde udviklet til at give dig præcise prognoser. Få flere oplysninger om prognoser i Planlægningsværktøj for rækkevidde
  • En hurtig og enkel løsning: Tv i Planlægningsværktøj for rækkevidde er integreret i den nuværende funktionalitet i Planlægningsværktøj for rækkevidde, så du får et hurtigt og enkelt værktøj til måling af rækkevidde og frekvens.
  • Omfattende indstillinger: Tv i Planlægningsværktøj for rækkevidde giver mulighed for planlægning for alle YouTube-annonceformater, der har til formål at øge brandbevidstheden.
  • Handlingsrettede resultater: Tv i Planlægningsværktøj for rækkevidde giver dig klar og tydeligt indsigt i, hvordan du kan optimere rækkevidde, frekvensfordeling og effektivitet via en medieplan med både YouTube- og tv-annoncer. Ved at gennemgå denne indsigt kan du finde frem til muligheder for at nå ud til de personer, der ikke ser så meget tv, eller reducere dine videoannoncers frekvens, så de ikke vises så ofte for dem, der jævnligt ser tv.

Metode

Tv i Planlægningsværktøj for rækkevidde giver dig mulighed for at udarbejde prognoser for unik rækkevidde, frekvens og andre medie-metrics i en annoncekampagne, der både indeholder YouTube- og tv-annoncer. Med tv i Planlægningsværktøj for rækkevidde bruges der YouTube-prognoser og historiske tv-data til at beregne den forventede effekt af en kampagne med både YouTube- og tv-annoncer ved hjælp af algoritmer, der er udviklet og offentliggjort af Google (kun på engelsk).

Bemærk! Hvis de tilgængelige dimensioner for YouTube- og tv-data ikke er identiske (hvis der f.eks. er forskelle med hensyn til aldersgrupper eller geografiske placeringer), eller hvis vi ikke er i stand til at måle en bestemt metric, justerer vi muligvis den ene dimension eller dem begge for at sikre datakonsistens.

Understøttede lande

Funktionen er tilgængelig for alle brugere i Frankrig, Indien, Japan, Tyskland og Vietnam og for udvalgte kunder og bureauer i Argentina, Brasilien, Chile, Colombia, Filippinerne, Indonesien, Korea, Mexico, Polen, Spanien, Sverige, Taiwan, Thailand og USA. Kontakt dit Google-team for at få flere oplysninger.

Bemærk! Google har midlertidigt sat visningen af Google Ads-annoncer på pause for brugere i Rusland. Der kan ikke genereres eller opdateres prognoser for Rusland nu.

Understøttede annonceformater og -enheder

Budstrategi Annonceformater
Pr. 1.000 eksponeringer (CPM)
  • Kampagner af typen "Video – rækkevidde" (VRC)
  • Bumperannoncer
  • Instream-annoncer, der kan springes over
  • Bumperannoncer + instream-annoncer, der kan springes over
  • Instream-annoncer, der ikke kan springes over
  • Mastheads
Pr. visning (CPV)
  • Videovisningskampagner (VVC)
  • Instream-annoncer, der kan springes over
  • InFeed-videoannoncer
Serievisning af videoannoncer
  • Bumperannoncer
  • Instream-annoncer, der kan springes over
  • Instream-annoncer, der ikke kan springes over
Pris pr. handling (CPA)
  • Videokampagner med handling (instream- og InFeed-videoannoncer)
  • Demand Gen-kampagner (instream-annoncer, der kan springes over, InFeed-videoannoncer, Shorts-videoer, Discover-feed og Gmail)
YouTube Select
  • Bumperannoncer
  • Instream-annoncer, der ikke kan springes over

Kampagner af typen "Video – rækkevidde" (VRC) optimerer til rækkevidde på tværs af instream-, InFeed- og YouTube Shorts-beholdning, – både den, der kan springes over, og den, der ikke kan springes over. Videovisningskampagner (VVC) optimerer til visninger på tværs af instream-, InFeed- og YouTube Shorts-beholdning, der kan springes over. Demand Gen-kampagner optimerer til konverteringer på tværs af instream-annoncer, der kan springes over, InFeed-videoannoncer, Shorts-videoer, Discover-feed og Gmail-beholdning.

Med Tv i Planlægningsværktøj for rækkevidde udføres der måling af brugen af mobilenheder, computere, tablets og forbundet -tv for alle lande, hvor YouTube er tilgængeligt.

Fra og med maj 2022 giver Tv i Planlægningsværktøj for rækkevidde et mere præcist billede af alle eksponeringer og rækkevidden på YouTube ved at tage højde for alle seere foran tv-skærme (også kendt som samsening).

Du kan bruge Planlægningsværktøj for rækkevidde til at udarbejde prognoser for dine eksponeringer, din rækkevidde og dine konverteringsbaserede metrics i dine nye videokampagner med handling (VAC, Video action campaign). Effektivitetsplanlægger er egnet til eksisterende VAC-kampagners effektivitet baseret på historiske data. Brug Planlægningsværktøj for rækkevidde til nye VAC-kampagner Det kan fungere uden signaler om dit specifikke annoncemateriale, din landingsside eller din konverteringstype, og hvor godt de appellerer til dine målgrupper og dit indhold. Med Planlægningsværktøj for rækkevidde er det også muligt at udarbejde prognoser for metrics, der ikke er konverteringsbaserede, såsom rækkevidde og frekvens.

Vigtigt! Med Tv i Planlægningsværktøj for rækkevidde får du ikke prognoser for konverteringsmetrics fra lineære tv-kampagner. Prognoser for konverteringer er baseret på konverteringsmåling i Google Ads.

Prissætning

Med Planlægningsværktøj for rækkevidde kan du vælge en prismulighed, når du opretter din medieplan. Afhængigt af dit mål og dit annoncemateriale kan du vælge mellem følgende prismuligheder:

• Auktion: Du byder på annoncer med en mål-CPM mål-CPA eller en mål-CPV.
  • Kvikreservering: Du køber et målrettet antal eksponeringer for en fast CPM. Kvikreservering er kun tilgængelig for YouTube-kampagner, hvor der bruges bumperannoncer, instream-annoncer, der kan springes over, eller instream-annoncer, der ikke kan springes over, på CPM-basis.
  • Prisliste: Du får foruddefinerede priser for særlige annonceformater (f.eks. mastheads) eller YouTube Select-placeringer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er bruttobedømmelsespoint (GRP, gross rating point) og måleksponeringspunkt (TRP, target rating point)?

• Bruttobedømmelsespoint: Den samlede rækkevidde ganget med frekvensen (udtrykt som en procentdel). Bruttobedømmelsespoint er et mål for det samlede antal bedømmelsespoint for en annoncekampagne. Et bedømmelsespoint udgør 1 % af den potentielle målgruppe.
  • Måleksponeringspoint (TRP, Target Rating Point): TRP'er, som også kaldes bruttobedømmelsespoint i demoen, repræsenterer den aktuelle procentdel af den samlede målgruppe i demoen ganget med frekvensen. Hvis du f.eks. er nået ud til 10 % af din målgruppe i demoen med en frekvens på 1 via din medieplan, har du opnået 10 TRP'er i demoen. Dette beregnes forskelligt fra GRP, fordi du baserer det på puljen af målgrupper i demoen og ikke det samlede census-univers.

Hvad er forskellen på en "specifik kampagne" og en "eksempelkampagne" i indstillingerne under "Tv-kampagne"?

• De data, der vises i sektionen "Specifik kampagne", er baseret på historiske data på kampagneniveau fra en udbyder af mediemålingsløsninger i det land, hvor din medieplan er oprettet. Disse tal (bruttobedømmelsespoint/TRP'er) skal svare til (eller minde meget om) de tal, en annoncør kan se i sine egne rapporteringsværktøjer (forudsat at rabatten for tv-kampagnen afspejles korrekt i Planlægningsværktøj for rækkevidde).
  • De data, der vises i sektionen "Eksempelkampagne", er baseret på et gennemsnit af tidligere tv-kampagner med metrics for rækkevidde og pris svarende til indstillingerne i din medieplan. Derved opnås der et sammenligningsgrundlag, der gør det muligt at sammenligne de tidligere tv-kampagner og din medieplan.

Hvorfor er der uoverensstemmelse mellem de faktiske målretningsindstillinger i en medieplan og målgruppen?

• Planlægningsværktøj for rækkevidde har indstillinger på planniveau, der viser en medieplans rækkevidde i forhold til den pågældende befolkning. Når du bruger tv i Planlægningsværktøj for rækkevidde, kan du se rækkevidden for de tv-målgrupper, som der ikke altid kan målrettes mod via Planlægningsværktøj for rækkevidde. Dette kan medføre, at de faktiske målretningsindstillinger ikke afspejler målgruppen, da der er tale om et "supersæt".