Angiv din budstrategi (Google Ads-mobilappen)

Sådan redigerer du din budstrategi på kampagneniveau i appen:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Gå til siden Kampagner, og vælg den kampagne, du vil redigere.
  3. Tryk på tandhjulsikonet Indstillinger øverst til højre på skærmen.
  4. Tryk på din aktuelle budstrategi i sektionen Budgivning.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at vælge din budstrategi.
  6. Tryk på Gem.

Om porteføljebudstrategier

Porteføljebudstrategier er automatiske, målorienterede budstrategier, der hjælper dig med at optimere buddene på tværs af kampagner. Der angives automatisk bud for alle auktioner, så du kan nå dine effektivitetsmål, og du kan nemt og hurtigt ændre budgivningsindstillinger for alle kampagner, du bruger samme porteføljebudstrategi til.

Brug en eksisterende porteføljebudstrategi

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Gå til siden Kampagner, og vælg den kampagne, du vil redigere.
  3. Tryk på tandhjulsikonet Indstillinger øverst til højre på skærmen.
  4. Vælg Brug en porteføljestrategi, og anvend en porteføljestrategi fra din samling. Hvis denne indstilling ikke vises, skal du først trykke på Eller vælg en budstrategi direkte. Bemærk! Du skal have en eksisterende porteføljestrategi for at kunne vælge en i appen.
  5. Tryk på Gem.