Aconseguir que us trobin en més llocs amb anuncis discovery

27 de maig de 2020

La manera com les persones compren i descobreixen marques noves ha canviat: ara troben la inspiració en feeds personalitzats (com ara les notícies, els vídeos i els mitjans socials), que han passat a tenir un paper destacat en el recorregut del consumidor. De fet, el 85% dels consumidors afirma que, quan descobreix un producte, tarda almenys 24 hores a passar a l'acció, ja sigui comparant preus o comprant-lo.1

L'any passat vam presentar les campanyes discovery, que us ajuden a arribar a aquests consumidors just quan estan oberts a rebre informació sobre productes i serveis nous. Des de l'abril, els anunciants d'arreu del món poden utilitzar els anuncis discovery.

Exemple d'anunci discovery a YouTube, Discover i Gmail

Feu que els públics més interessats passin a l'acció

Amb les campanyes discovery, podeu arribar a un màxim de 2.900 milions d'usuaris mentre naveguen pels feeds de YouTube, consulten les pestanyes Promocions i Social de Gmail, i es desplacen per Discover per posar-se al dia dels seus temes preferits. En combinar aquest ampli abast amb l'aprenentatge automàtic de Google i el seu coneixement únic sobre la intenció dels usuaris, les marques poden connectar més fàcilment i a gran escala amb clients nous que estan interessats en allò que ofereixen.

A finals de 2019, el fabricant europeu d'ulleres Brillen.de buscava diferents maneres d'augmentar el volum de consultes oftalmològiques que reservaven els visitants del seu lloc web. Després de fer remàrqueting per arribar a aquests visitants interessats i d'utilitzar l'expansió del públic, la marca va millorar el seu cost per contacte en un 20% i va augmentar el percentatge de conversions en un 300%, xifres que es van sumar als resultats obtinguts a la Xarxa de Display.

Dennis Wruck, director de màrqueting de SuperVista AG, l'empresa matriu, afirma: "Els anuncis discovery ens van permetre ampliar de manera fàcil i ràpida el nostre abast als mitjans socials i arribar a públics nous; de fet, els nostres anuncis discovery tenen un rendiment molt bo juntament amb els de cerca i els de display".

Pràctica recomanada: utilitzeu Smart Bidding per optimitzar el rendiment dels anuncis discovery. Per exemple, si el vostre objectiu és generar més conversions, us recomanem que utilitzeu l'estratègia Maximització de conversions. També podeu assolir els vostres objectius de màrqueting amb el CPA objectiu recomanat en funció del rendiment del vostre compte. Per obtenir més informació sobre com podeu optimitzar els anuncis discovery, consulteu la nostra llista de comprovació de pràctiques recomanades.

Captiveu els consumidors amb un disseny nou

Amb les campanyes discovery, podeu mostrar els vostres productes o serveis amb anuncis atractius, autèntics i rellevants. Connecteu amb els consumidors i inciteu-los a passar a l'acció amb una sola imatge, o fins i tot amb un carrusel d'imatges, en què puguin descobrir la història única de la vostra marca targeta a targeta.

Exemple d'anunci discovery amb un carrusel de diverses imatges

Començar és fàcil: si ja heu publicat campanyes multimèdia de mitjans socials o de vídeo, podeu reutilitzar les imatges i els missatges de millor qualitat. Un cop s'hagin publicat els anuncis, l'aprenentatge automàtic de Google trobarà la millor combinació de recursos i els renderitzarà de manera nativa en cada propietat de Google.

Pràctica recomanada Pràctica recomanada: pengeu diverses imatges d'alta resolució amb les mides d'imatge recomanades: 1200 x 628 i 1200 x 1200. Obteniu més informació sobre les nostres directrius per a creativitats al Centre d'ajuda de Google Ads.

Obteniu estadístiques sobre els vostres clients

Les campanyes discovery també us poden ajudar a obtenir més informació sobre els vostres clients i sobre allò que capta la seva atenció. Per exemple, suposem que teniu un concessionari d'automòbils amb una promoció especial d'estiu. Amb els informes al nivell de recurs, pot ser que vegeu que una imatge lateral d'un vehicle tot camí blau de la vostra marca funciona millor que una imatge frontal d'aquest mateix vehicle, però de color vermell. En aquest cas, podeu fer servir aquesta informació per mostrar més imatges d'alt rendiment del vehicle tot camí blau a la resta de campanyes de màrqueting.

Informes al nivell de recurs d'un anunci discovery

A més, els informes al nivell de públic us permeten esbrinar quins clients tenen més probabilitats d'interaccionar amb els vostres anuncis, de passar a l'acció o de fer una compra. Per exemple, una marca de reformes i redecoració de la llar que utilitzi públics actius al mercat interessats en "Béns immobles" i "Llar i jardí" pot treure el públic interessat en "Béns immobles" si veu que obté més conversions d'usuaris que compren eines per a la llar i per al jardí.

Si necessiteu més ajuda per crear les vostres primeres campanyes discovery, visiteu el Centre d'ajuda de Google Ads. Consulteu la llista de comprovació de pràctiques recomanades i baixeu la nostra guia per a creativitats per obtenir més consells sobre com podeu maximitzar el rendiment.

Publicat per Jerry Dischler, vicepresident, plataformes d'anuncis i propietats de Google

1. Google/Ipsos Connect, Consumer Discovery Study, EUA, desembre de 2018, n de 2.001 consumidors dels EUA d'entre 18 i 54 anys que es connecten a Internet almenys un cop al mes.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now