Om udvidede konverteringer

Udvidede konverteringer er en funktion, der kan forbedre nøjagtigheden af din måling af konverteringer. Denne funktion supplerer dine eksisterende konverteringstags ved at sende hashkrypterede førstepartskonverteringsdata fra dit website til Google på en måde, der sikrer beskyttelse af personlige oplysninger. Funktionen benytter en sikker algoritme til envejshashkryptering, der kaldes SHA256, på dine førstepartskundedata, f.eks. mailadresser, inden de sendes til Google. De hashkrypterede data matches derefter med Google-konti for brugere, der er logget ind, for at tilskrive dine kampagnekonverteringer til annoncehændelser, f.eks. klik eller visninger.

Når du er klar, kan du følge vejledningen i manuel konfiguration af udvidede konverteringer med Google Tag Manager eller manuel konfiguration af udvidede konverteringer med det globale websitetag. Du kan også angive udvidede konverteringer ved hjælp af en API-forbindelse. Udvidede konverteringer bruges til at gøre din optimering og måling mere effektiv. Normalt opnår konti med omkring 20 konverteringer eller mere flest fordele.

Bemærk! Hos Google gør vi vores yderste for at beskytte dine data og holde dem fortrolige. Vi opbevarer dine data fortroligt og sikkert via de samme brancheførende standarder, som vi bruger til at beskytte vores egne brugeres data. Vi rapporterer kun samlede og anonymiserede konverteringer. Du kan læse mere om politikkerne for kundedata vedrørende udvidede konverteringer og om, hvordan vi bruger dine data.

Sådan fungerer det

1

2

3

4

Enhanced Conversions YouTube Icon Enhanced Conversions Shopping Icon Enhanced Conversions Mail Icon Enhanced Conversions Graph Icon
Google signed-in user views your Youtube ad.

The user converts on your website.

The conversion tag captures a field you determined (eg. email), hashes the data and securely sends to Google. The hashed data is matched against Google hashed user data and a conversion is reported in your account.

Når en kunde gennemfører en konvertering på dit website, modtager du muligvis førstepartskundedata såsom mailadresse, navn, hjemmeadresse og/eller telefonnummer. Disse data kan registreres i dine konverteringssporingstags, hashkrypteres, sendes til Google i hashkrypteret form og derefter bruges til at matche dine kunder med Google-konti, som de var logget ind på, da de interagerede med en af dine annoncer.

Disse data bruges til at forbedre rapporteringen af de onlinekonverteringer, som genereres af annonceinteraktioner. Vi bruger SHA256-algoritmen til hashkryptering af dine kundedata. Det er branchestandarden for envejshashkryptering af data.

Du kan konfigurere udvidede konverteringstags på to måder:

Bemærk! Udvidede konverteringer fungerer kun for de konverteringstyper, hvor der er kundedata, f.eks. abonnementer, tilmeldinger og køb. En eller flere af følgende typer kundedata skal være tilgængelige:

• Mailadresse (foretrækkes)
  • Navn og hjemmeadresse (adresse, by, stat/region og postnummer)
  • Telefonnummer (skal angives sammen med en af de to andre oplysninger ovenfor)

See what other users are saying about enhanced conversions

Join the conversation in the Ads Community