Spill av opptak av anrop

Når du har konfigurert opptak av anrop, kan du spille av anropene dine på nytt. Når opptak er aktivert, fremgår det en ny kolonne i Anropsdetaljer-rapporten. Via den kan du spille av lyden fra det aktuelle anropet. Du har tilgang til innspilte samtaler i 30 dager etter datoen for det aktuelle anropet.

Selv om bare brukere med administratortilgang til Google Ads-kontoen kan konfigurere og administrere opptak av anrop, kan MCC- og direktebrukere med administratortilgang samt direktebrukere med standard tilgang spille av opptak så fort funksjonen er aktivert.

Veiledning

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Rapporter øverst til høyre.
  3. Klikk på Forhåndsdefinerte rapporter (dimensjoner).
  4. Klikk på Utvidelser.
  5. Klikk på Anropsdetaljer.
  6. Du kan nå se Opptak-kolonnen og spille av lyden fra anropet.

Opptak er ikke tilgjengelig

Det er bare gjennom UI-et i Google Ads du har tilgang til opptak av anrop, og anropene kan ikke lastes ned. Hvis du forsøker å spille av opptak via UI-et i Google Ads, men det ikke lar seg gjøre, kan det komme av disse årsakene:

• Telefonnummeret støttes ikke: Denne feilen indikerer at telefonnummeret som ble brukt i annonsen som utløste samtalen, ikke støttes på grunn av geografiske restriksjoner. Inntil videre kan denne funksjonen utelukkende brukes med amerikanske telefonnumre.
  • Ubekreftet nettadresse: Denne feilen indikerer at domenet som ble brukt i annonsen som førte til anropet, ikke er bekreftet. Du kan bekrefte domenet ditt ved å knytte sammen Google Search Console- og Google Ads-kontoen din, eller ved å legge til den unike taggen for konverteringssporing eller remarketing-taggen for Google Ads på nettstedet ditt. Hvis du har anropsannonser og -utvidelser der domenet ikke er bekreftet på denne måten, kan ikke anrop som går via disse, spilles av, selv om innstillingen er aktivert.
  • Anropskilde som ikke støttes: Denne feilen indikerer at anropet kommer fra en anropskilde som ikke støttes, for eksempel anrop til en tag for samtalekonverteringer på nettsteder. På nåværende tidspunkt kan denne funksjonen bare benyttes sammen med anrop til anropsannonser og anropsutvidelser og adressetillegg.

Link til beslektet innhold