Afspil dine optagelser af opkald

Når du har konfigureret optagelse af opkald, kan du begynde at afspille optagelserne af opkald. Når funktionen til optagelse af opkald er aktiveret, vises der en ny kolonne i rapporten Opkaldsdetaljer, som giver dig mulighed for at afspille opkaldet. Optagede opkald er tilgængelige i 30 dage efter datoen for opkaldet.

Selvom det kun er brugere med administratoradgang til Google Ads-kontoen, der kan konfigurere og administrere optagelse af opkald, kan MCC-brugere og direkte brugere med administratoradgang eller direkte brugere med standardadgang afspille optagelser, når funktionen er aktiveret.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Rapporter øverst til højre.
  3. Klik på Foruddefinerede rapporter (Dimensioner).
  4. Klik på Udvidelser.
  5. Klik på Opkaldsdetaljer.
  6. Herfra kan du se kolonnen "Optagelse" og afspille optagelsen af opkaldet.

Optagelsen er ikke tilgængelig

Du kan kun få adgang til optagelserne via Google Ads-brugerfladen, og de kan ikke downloades. Når du bruger Google Ads-brugerfladen til at få adgang til optagelserne, kan der være forskellige årsager til, at du ikke kan afspille en optagelse af et opkald:

• Ikke-understøttet telefonnummer: Denne fejl angiver, at det telefonnummer, der blev brugt i den annonce, der førte til opkaldet, ikke understøttes på grund af geografiske begrænsninger. Funktionen er i øjeblikket kun tilgængelig for amerikanske telefonnumre.
  • Ubekræftet webadresse: Denne fejl angiver, at det domæne, der blev brugt i den annonce, der førte til opkaldet, ikke er blevet bekræftet. Du kan bekræfte dit domæne ved at linke din Google Search Console-konto til din Google Ads-konto eller ved at føje dit unikke Google Ads-konverteringssporingstag eller -remarketingtag til dit website. Optagelser af opkald via de opkaldsannoncer og udvidelser, hvis domæne ikke er blevet bekræftet på denne måde, vil ikke kunne afspilles, selvom indstillingen er aktiveret.
  • Ikke-understøttet opkaldskilde: Denne fejl angiver, at opkaldet kom via en ikke-understøttet opkaldskilde, f.eks. opkald til et opkaldskonverteringstag på dit website. På nuværende tidspunkt er det kun opkald via dine opkaldsannoncer og dine opkalds- og adresseudvidelser, der er kvalificerede til denne funktion.