Afspil dine optagelser af opkald

Når du har konfigureret optagelse af opkald, kan du begynde at afspille optagelserne af opkald. Når funktionen til optagelse af opkald er aktiveret, vises der en ny kolonne i rapporten Opkaldsdetaljer, som giver dig mulighed for at afspille opkaldet. Optagede opkald er tilgængelige i 30 dage efter datoen for opkaldet.

Selvom det kun er brugere med administratoradgang til Google Ads-kontoen, der kan konfigurere og administrere optagelse af opkald, kan MCC-brugere og direkte brugere med administratoradgang eller direkte brugere med standardadgang afspille optagelser, når funktionen er aktiveret.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Indsigt og rapporter på sektionsmenuen.
  3. Klik på Værktøj til rapportredigering.
  4. Vælg Opkaldsinfo under "Aktiver (forældede)".
  5. Her kan du se kolonnen "Optagelse" og afspille optagelsen af opkaldet.

Optagelsen er ikke tilgængelig

Du kan kun få adgang til optagelserne via Google Ads-brugerfladen, og de kan ikke downloades. Når du bruger Google Ads-brugerfladen til at få adgang til optagelserne, kan der være forskellige årsager til, at du ikke kan afspille en optagelse af et opkald:

• Ikke-understøttet telefonnummer: Denne fejl angiver, at det telefonnummer, der blev brugt i den annonce, der førte til opkaldet, ikke understøttes på grund af geografiske begrænsninger. Funktionen er i øjeblikket kun tilgængelig for amerikanske telefonnumre.
  • Ubekræftet webadresse: Denne fejl angiver, at det domæne, der blev brugt i den annonce, der førte til opkaldet, ikke er blevet bekræftet. Du kan verificere dit domæne ved at linke din Google Search Console-konto til din Google Ads-konto eller ved at føje dit unikke Google Ads-konverteringssporingstag eller -remarketingtag til dit website. Optagelser af opkald via de aktiver til opkald og udvidelser, hvor domænet ikke er blevet verificeret på denne måde, kan ikke afspilles, selvom indstillingen er aktiveret.
  • Ikke-understøttet opkaldskilde: Denne fejl angiver, at opkaldet kom via en ikke-understøttet opkaldskilde, f.eks. opkald til et opkaldskonverteringstag på dit website. På nuværende tidspunkt er det kun opkald via dine opkaldsannoncer og dine aktiver til opkald der er kvalificerede til denne funktion.