Om avancerade formatalternativ för responsiva displayannonser

När du skapar responsiva displayannonser i Google Ads genereras annonserna automatiskt i olika kombinationer med hjälp av de rubriker, bilder och beskrivningar du lägger till. Du kan använda avancerade formatalternativ när du skapar annonsen. Dessa alternativ är: förbättring av tillgångar, automatiskt genererade videor och integrerade format.

Förbättring av tillgångar: Med denna funktion kan Google förbättra dina tillgångar för att skapa snyggare annonser som ger bättre resultat. Du kan välja förbättringar som:

Smart beskärning av bilder för att framhäva det som står i fokus i bilden Designfokuserade text- och logotypöverlagringar på relevanta bildområden för att skapa ett mer professionellt utseende Beskrivningar kan ibland utelämnas Logotyper med överdrivet mycket vita ytor (marginaler) kan beskäras för att zooma in på själva logotypen

Ingen beskärning Smart beskärning

Automatiskt genererade videor: Med denna funktion kan Google skapa videoannonser genom att kombinera dina rubriker, beskrivningar och bilder. Automatiskt genererade videoannonser kan visas med olika placeringar på webben och i appar för att öka annonsräckvidden. Om du redan lagt till eget videoinnehåll används inte automatiskt genererade videor i dina annonser. Läs mer.

Integrerade format: Med denna funktion genereras annonser med integrerade format för att utöka räckvidden till fler utgivare, inklusive YouTube och Gmail. Integrerade format kan också förbättra annonsresultatet.

Dessa avancerade formatalternativ påverkar inte dynamiska annonser och uppmaningstext.