Link din virksomhedsprofil til din Smart-kampagne

Når du opretter en ny Smart-kampagne, får du mulighed for at linke den nye kampagne til en virksomhedsprofil. Når du linker din virksomhedsprofil og dine Smart-kampagner, viser dine annoncer din virksomhedsadresse og linker til din virksomhedsprofil eller Maps-rutevejledning til din virksomhed. Du kan deaktivere dette, hvis det ikke er det rigtige for din virksomhed. Tilknytning gør det også hurtigere at konfigurere din kampagne, for jo mere vi ved om din virksomhed, jo bedre kan vi komme med forslag til din annoncekampagne.

Der kan kun knyttes én virksomhedsprofil til hver Smart-kampagne, så hvis du annoncerer for flere virksomhedsprofiler, skal du oprette en Smart-kampagne for hver virksomhedsprofil.

Har du endnu ikke en virksomhedsprofil? Opret en gratis virksomhedsprofil.

Sådan linker du en Smart-kampagne til din virksomhedsprofil

Hvis du vil vise dine virksomhedsprofiler som en tilgængelig mulighed, når du opretter en Smart-kampagne, skal du sørge for, at den samme mailadresse vises som:

• "Administrator" på din Google Ads-konto
  • "Ejer" eller "Administrator" af din virksomhedsprofil

Opret derefter en Smart-kampagne, der er knyttet til din virksomhedsprofil.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på plusknappen , og klik påNy kampagne.
  5. Vælg et mål for din kampagne.
  6. Når du bliver bedt om det, skal du vælge den virksomhedsprofil, som du vil annoncere for, og linke dine konti.
  7. Fuldfør oprettelsen af din Smart-kampagne.
Bemærk! En virksomhedsprofil skal linkes til Smart-kampagnen, når du opretter den. Du kan ikke linke den til en Smart-kampagne, når først Smart-kampagnen er oprettet. Hvis den tilknyttede virksomhedsprofil slettes, skal du oprette en ny Smart-kampagne for at linke en ny virksomhedsprofil.

Sådan fjerner du linket mellem din Smart-kampagne og en virksomhedsprofil

Linket mellem en Smart-kampagne og en virksomhedsprofil kan fjernes på to måder:

• Hvis den mailadresse, der er knyttet til en Google Ads-konto, mister adgangen til en linket virksomhedsprofil, fjernes linkningen af den Smart-kampagne, der er knyttet til Google Ads-kontoen, fra virksomhedsprofilen.
  • Hvis tilknytningen til din virksomhedsprofil fjernes fra Google Ads via siden "Tilknyttede konti" på din virksomhedsprofil, fjernes tilknytningen af alle Google Ads-kampagner, der er knyttet til den pågældende virksomhedsprofil.

Løs problemet med et brudt link mellem en Smart-kampagne og en virksomhedsprofil

• Hvis en tilknytning brydes, fordi der ikke længere er adgang til virksomhedsprofilen via den mailadresse, der er knyttet til en Google Ads-konto, bliver det gendannet, hvis der igen bliver adgang til virksomhedsprofilen via den mailadresse, der er knyttet til Google Ads-kontoen.
  • Hvis et link brydes ved at fjerne tilknytningen af konti på siden "Linkede konti" på din virksomhedsprofil, kan kontiene linkes igen. Følg vejledningen i Google Ads for at linke igen. Få flere oplysninger om administration af anmodninger om at linke din virksomhedsprofil