Om dine indstillinger for sprog, talformat, tidszone og valuta

Du kan ændre visse Google Ads-kontoindstillinger, f.eks. visningssprog og talformat. Vær dog opmærksom på, at der ikke sker ændringer i, hvordan dine annoncer vises, når du justerer disse indstillinger. I denne artikel kan du læse om, hvordan du ændrer visningssprog og talformat, og hvad du skal gøre, hvis tidszonen eller valutaindstillingerne er forkerte.

Vejledning

Sådan ændrer du visningssproget

Visningssproget er det sprog, der vises i Google Ads. Hvis du i stedet vil ændre, hvilket sprog dine annoncer vises sammen med, kan du få flere oplysninger i artiklen om målretning efter sprog.

Din konto bruger som standard samme sprog som din Google-konto. Følg disse trin for at angive et andet sprog for Google Ads.

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto og derefter på Præferencer under "Konfiguration".
  3. Klik for at udvide sektionen Visningssprog og talformat, og klik derefter på rullemenuen "Visningssprog", og vælg et sprog.
  4. Klik på Gem.

Sådan ændrer du talformatet

Dit talformat angiver, hvordan punktum og komma skal bruges, når Google Ads viser et tal. Eksempler: 2.000,50 eller 2,000.50.

Det er ikke alle mulige talformater, der er tilgængelige for alle visningssprog. Desuden tillader nogle visningssprog kun ét talformat, så talformatet kan muligvis ikke redigeres, afhængigt af hvilket sprog der er tale om.

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto og derefter på Præferencer under "Konfiguration".
  3. Klik for at udvide sektionen Visningssprog og talformat, og klik derefter på rullemenuen "Talformat", og vælg det ønskede talformat (efter land).
  4. Klik på Gem.

Sådan retter du indstillingen for tidszone

Tidszonen indstilles permanent, når du konfigurerer din konto. Denne indstilling kan ikke opdateres, fordi den er en grundlæggende del af din kontorapportering og -fakturering.

Hvis du vil administrere dine annoncer i en anden tidszone, skal du oprette en ny konto og angive den ønskede tidszone i forbindelse med oprettelsen.

Sådan indstiller du tidszonen på en ny konto:

1. Opret en ny konto.
  2. Udfyld dine kontooplysninger, og angiv den ønskede tidszone på siden "Fakturering".

Ret valutaindstillingen

Valuta indstilles permanent, når du opretter din konto. Denne indstilling kan ikke opdateres, fordi den bruges til at afgøre, hvordan du faktureres.

Hvis du vil betale med en anden valuta, skal du oprette en ny konto og angive den ønskede valuta under oprettelsen.

Sådan angiver du valutaen på en ny konto:

1. Opret en ny konto.
2. Udfyld dine kontooplysninger, og angiv den ønskede valuta på siden "Budget".

Kopiér kampagner til en ny konto

Hvis du skal oprette en ny konto for at ændre tidszone eller valuta, kan du bruge løsningerne nedenfor til at kopiere kampagner til din nye konto. Bemærk! Disse løsninger kopierer ikke historiske data.

Hvis du har en managerkonto, kan du nemt kopiere kampagner og andre enheder til din nye konto ved hjælp af funktionen til kopiering/indsættelse.

Hvis du ikke har en managerkonto, kan du kopiere kampagner fra din gamle konto til din nye konto ved hjælp af Google Ads Editor, som er Googles program til offline administration af kampagner.

Sådan kopierer du kampagner ved hjælp af Google Ads Editor:

1. Opret en ny konto.
  2. Download og installer Google Ads Editor.
  3. Download din gamle konto og din nye konto til Google Ads Editor.
  4. Kopiér og indsæt kampagner på din nye konto i Google Ads Editor.
  5. Klik på Indsend øverst til højre i Google Ads Editor for at offentliggøre dine ændringer.
  6. Åbn din nye konto i Google Ads, og tjek, at dine kampagner er blevet kopieret.
  7. Tjek, at alle kontoindstillinger er korrekte.