Om import av konverteringer fra Zapier utenfor nettet for Google Ads

Med import av konverteringer fra Zapier utenfor nettet for Google Ads kan du automatisere informasjonen om konverteringssporing utenfor nettet fra CRM-systemet du bruker, til Google Ads. Med import av konverteringer fra Zapier utenfor nettet registreres det hvilke annonseklikk som resulterer i salg utenfor nettet eller andre verdifulle kundehandlinger, ved at konverteringsdataene dine utenfor nettet importeres automatisk til Google Ads. Ved hjelp av integrering mellom Zapier og Google Ads blir det enklere å forstå avkastningen fra Google-annonsene dine og optimalisere for resultatene som er viktigst for bedriften din.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på fordelene med denne funksjonen samt gi deg grunnleggende informasjon om hvordan prosessen fungerer. Når du er klar, kan du lese om hvordan du kan konfigurere og importere konverteringer fra Zapier.

Fordeler

• Dette er en forenklet prosess for å knytte CRM-systemet du bruker, til Google Ads.
  • Konverteringshandlinger og -verdier sendes i sanntid, slik at du raskt kan måle resultatene og optimalisere markedsføringskampanjene dine.
  • Kostnadene med å formatere og importere konverteringer manuelt i et format som kan leses av Google Ads, fjernes.

Slik fungerer det

Med sporing av konverteringer utenfor nettet kan du overføre konverteringsdata for kunder utenfor nettet til Google Ads og matche dem med Google Ads-klikk. Det betyr at du kan ta mer veloverveide beslutninger og optimalisere for handlinger som fører til salg.

For å kunne gjøre dette må annonsøren lagre Google klikk-ID-er (GCLID-er) sammen med de potensielle kundene sine i CRM-databasene sine. Med Zapier lastes GCLID-ene dine automatisk opp til Google Ads sammen med informasjonen om de potensielle kundene dine når potensielle kunder gjennomfører konverteringer (f.eks. blir kvalifisert eller reelle kunder). Dette er viktig for at du skal få innsikt i effekten av markedsføringsinvesteringene dine, og du kan bruke smart budgivning til å optimalisere for konverteringer.

Før du begynner

Før du kan konfigurere import av konverteringer fra Zapier utenfor nettet, må du bruke et av de mange CRM-systemene som Zapier har støtte for. Det finnes åtte CRM-systemer som allerede har innebygde Google Ads-integreringsmaler, noe som forenkler integreringsprosessen ved at noe informasjon er forhåndsutfylt:

• Pipedrive
  • HubSpot CRM
  • Salesforce Sales Cloud
  • Agile CRM
  • Streak
  • Copper
  • Close
  • amoCRM

Hvis du bruker et annet CRM-system, kan du søke i den fullstendige listen over CRM-systemene som Zapier har støtte for

Dette må du gjøre

Se Importér konverteringer fra Zapier for å finne ut mer om hvordan du kan konfigurere import av konverteringer fra Zapier utenfor nettet.

Hva teller som en konvertering?

En konvertering er en handling som er utført av en kunde eller potensiell kunde du ønsker å spore. Disse handlingene kan konfigureres i Google Ads-konverteringssporing, og du kan fortelle oss når disse handlingene gjennomføres, slik at du kan måle og optimalisere annonsekampanjene dine.