Offline conversies importeren vanuit Zapier voor Google Ads

Zapier is een externe integratiepartner die offline conversies vanuit uw systeem voor klantrelatiebeheer (CRM) automatisch kan importeren naar Google Ads. Zapier laat u weten welke advertentieklikken leiden tot offline verkopen (of wat andere waardevolle acties van klanten zijn).

In dit artikel leest u over de voordelen van deze functie en de basisbeginselen van het proces.

Voordelen

• Offline conversies importeren via Zapier is een vereenvoudigd proces om uw CRM te koppelen aan Google Ads.
  • Conversies en waarden worden in realtime verstuurd, waardoor u snel de resultaten kunt meten en uw marketingcampagnes kunt optimaliseren.
  • Daarmee voorkomt u overheadkosten voor handmatig opmaken en importeren van conversies in een indeling die leesbaar is voor Google Ads.

Voordat u begint

Voordat u offline conversies importeren via Zapier kunt instellen, moet u een van de CRM's gebruiken die Zapier ondersteunt.

Hoe het werkt

Met offline conversies bijhouden kunt u offline conversiegegevens van klanten aan Google Ads doorgeven en aan Google Ads-klikken koppelen. Zo kunt u beter onderbouwde beslissingen nemen en optimaliseren voor acties die tot daadwerkelijke verkopen leiden. Als u offline conversies bijhoudt, krijgt u meer inzicht in de zakelijke impact van uw marketinginvesteringen en kunt u Slim bieden gebruiken om conversies te optimaliseren. Meer informatie over offline conversies importeren

Met offline conversies importeren via Zapier kunt u kiezen uit deze opties om uw conversies te koppelen aan advertentieklikken:

• Upload uw Google-klik-ID's (GCLID's) automatisch naar Google Ads samen met de leadgegevens van uw CRM als de lead converteert (bijvoorbeeld als uw lead gekwalificeerd of klant wordt).
  • Upload uw gehashte conversiegegevens van uw website en de leadgegevens uit uw CRM als de lead converteert (bijvoorbeeld als uw lead gekwalificeerd of klant wordt).

Opmerking: Zapier is een betaalde service en u moet een betaald account hebben om uw conversies te kunnen importeren met behulp van Zapier.

Volgende stap: Offline conversies importeren instellen

Ga naar Conversies importeren vanuit Zapier om de import van offline conversies vanuit Zapier in te stellen.