Over het bedrijfsprofiel (geoptimaliseerd voor uw advertentie)

Het kan moeilijk en tijdrovend zijn om een website voor uw bedrijf te bouwen en te onderhouden. Adverteerders die al een bedrijfsprofiel hebben, kunnen nu vanuit hun slimme campagne klikken versturen naar een bedrijfsprofiel (geoptimaliseerd voor uw advertentie).

Net als het bedrijfsprofiel, dat relevante informatie bevat voor mensen die uw bedrijf vinden op Google Maps, geeft uw bedrijfsprofiel (geoptimaliseerd voor uw advertentie) informatie weer aan mensen die op uw advertentie klikken.

Voordelen

• Potentiële klanten hebben rechtstreeks vanuit uw advertentie toegang tot relevante informatie over uw bedrijf.
  • Google kan telefoontjes en locatieacties beter aan uw advertenties toeschrijven, waardoor de prestaties worden geoptimaliseerd.
  • Potentiële klanten op verschillende apparaten (mobiel, desktop, tablet) krijgen een ervaring op de bestemmingspagina die is geoptimaliseerd voor hun apparaat.

Hoe een bedrijfsprofiel (geoptimaliseerd voor uw advertentie) werkt

Uw bedrijfsprofiel (geoptimaliseerd voor uw advertentie) haalt automatisch relevante informatie uit uw bedrijfsprofiel, waaronder de volgende:

• Locatie
  • Telefoonnummer
  • Openingstijden
  • Foto's
  • Reviews

Daarom komen alleen slimme campagnes die zijn gekoppeld aan een bedrijfsprofiel in aanmerking. Meer informatie over hoe u uw bedrijfsprofiel kunt koppelen aan uw slimme campagne.

Hoewel een bedrijfsprofiel (geoptimaliseerd voor uw advertentie) niet de website van uw bedrijf vervangt, kan het voor sommige bedrijven een betere optie zijn voor de bestemmingspagina van hun advertentie.

Uw bedrijfsprofiel (geoptimaliseerd voor uw advertentie) instellen

Wanneer u kiest waar gebruikers heen gaan nadat ze op uw advertentie hebben geklikt, selecteert u Bedrijfsprofiel (geoptimaliseerd voor uw advertenties).