Om den annoncetilpassede virksomhedsprofil

At opbygge og vedligeholde et website for en virksomhed kan være en både vanskelig og tidskrævende proces. Derfor giver vi nu annoncører, som allerede har en virksomhedsprofil i Profiladministrator, mulighed for at sende personer, der klikker på en annonce i annoncørens Smart-kampagne, videre til en såkaldt annoncetilpasset virksomhedsprofil.

I din almindelige virksomhedsprofil vises der oplysninger, som er relevante for dem, der finder din virksomhed i Google Maps, men i din annoncetilpassede virksomhedsprofil vises der oplysninger, som er relevante for dem, der klikker på din annonce.

Fordele

• Potentielle kunder kan få adgang til relevante oplysninger om din virksomhed direkte fra din annonce.
  • Google får lettere ved at tilskrive opkald og placeringsrelaterede handlinger til dine annoncer og optimere effektiviteten.
  • Potentielle kunder får en landingssideoplevelse, der er optimeret til deres enhed, hvad enten det er en mobilenhed, en computer eller en tablet.

Sådan fungerer den annoncetilpassede virksomhedsprofil

Der indhentes automatisk relevante oplysninger fra din virksomhedsprofil i Profiladministrator til din annoncetilpassede virksomhedsprofil, heriblandt følgende:

• Adresse
  • Telefonnummer
  • Åbningstider
  • Billeder
  • Anmeldelser

Derfor er det kun Smart-kampagner, som er knyttet til en virksomhedsprofil, der er kvalificerede. Få flere oplysninger om, hvordan du linker din virksomhedsprofil til din Smart-kampagne eller redigerer din profil i Virksomhedsprofil.

Selvom en annoncetilpasset virksomhedsprofil ikke skal betragtes som en erstatning for en virksomheds website, kan den for nogle virksomheders vedkommende være et bedre valg som landingsside for annoncen.

Konfigurer din annoncetilpassede virksomhedsprofil

Når du skal vælge, hvor brugerne skal føres hen, når de klikker på din annonce, skal du vælge Annoncetilpasset virksomhedsprofil i en ny eller allerede oprettet Smart-kampagne.

Kundeformular

Hvis du inkluderer en kundeformular på din virksomhedsprofil, kan potentielle kunder kontakte din virksomhed ved at udfylde en simpel formular, hvorefter du modtager deres oplysninger via mail. De skal enten angive et telefonnummer eller en mailadresse, og de kan også vælge at angive deres navn og en kort besked.

Din virksomheds åbningstider på din virksomhedsprofil bruges til at afgøre, om opkald eller formularer skal være den primære opfordring til handling på din annoncetilpassede virksomhedsprofil, hvor formularer vises som den primære opfordring til handling i det tidsrum, hvor din virksomhed er angivet som lukket. Mailen med den potentielle kundes oplysninger sendes til alle administratorer på din Google Ads-konto. Du kan slå denne funktion fra under dine landingssideindstillinger.