Om prognoser i Planlægningsværktøj for rækkevidde

Med Planlægningsværktøj for rækkevidde får du en prognose for, hvor effektiv din medieplan er, baseret på den ønskede målgruppe, dit budget og andre indstillinger, f.eks. geografisk placering og annonceformater ("produktmiks"). Prognoser er baseret på tendenser på annoncemarkedet og den historiske effektivitet for lignende kampagner, der har kørt tidligere.

For at sikre at der tages højde for de seneste tendenser, er prognoserne baseret på de nyeste data fra et tidsrum, der svarer til længden af din kampagne, dog højst op til 92 dage. Hvis din kampagne f.eks. er angivet til at køre i 14 dage, baseres prognosen på data fra de foregående 14 dage fra dags dato. Prognoser tager ikke eksplicit højde for kommende sæsonudsving og helligdage.