Med anledning av coronaviruset (covid-19): Tjänster och supportalternativ för Google Ads

Vi är medvetna om att företagen ställs inför unika utmaningar i samband med att samhällen världen över vidtar åtgärder med anledning av covid-19.

I denna extraordinära situation vidtar vi försiktighetsåtgärder för att skydda våra medarbetares hälsa. Vissa supportalternativ för Google Ads kan därför vara tillfälligt försenade eller inte tillgängliga. Så här får du svar på dina frågor:

• Håll dig informerad om de åtgärder vi vidtar för att bibehålla ett säkert annonsekosystem för annonsörer, utgivare och användare under den här tiden.
  • Sök eller bläddra i hjälpcentret eller läs dessa rekommendationer för att anpassa dina kampanjer under covid-19-utbrottet.
  • Ställ frågor i hjälpforumet för Google Ads, ett globalt forum med Google Ads-användare, och sök i det ständigt växande arkivet med svar.
  • Ta reda på mer om de växlande konsument- och företagstrenderna med hjälp av resurserna och informationen på Think with Google