De donkere modus inschakelen (mobiele Google Ads-app)

U kunt de donkere modus nu inschakelen in de mobiele Google Ads-app.

Of u zich nu in een omgeving met weinig licht bevindt of liever donkere achtergrondkleuren op uw telefoon heeft, u kunt nu de donkere modus gebruiken voor meer visueel comfort.

De donkere modus inschakelen

Opmerking: Als u de donkere modus al heeft ingeschakeld in de instellingen van uw telefoon, ziet u deze modus automatisch in de app.

1. Tik op Meer in de navigatiebalk onderaan.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Selecteer onder Thema de optie Donker.