Om annonsstyrka för appkampanjer

Funktionen Annonsstyrka vägleder dig när du skapar annonser eftersom den visar annonsens effektivitet utifrån antalet och typerna av tillgångar du inkluderar. När du skapar eller redigerar en annons kan du använda informationen om annonsstyrka för att lägga till tillgångar som kan förbättra annonsresultatet.

Använda annonsstyrka i samband med att du skapar en annons

Klassificeringen av annonsstyrkan är Dålig, Genomsnittlig, Bra eller Utmärkt och förändras i takt med dina åtgärder när du skapar och redigerar annonser. Du ser statusen Ofullständig om du inte uppfyller minimikraven på antalet tillgångar för en annons, som är två rubriker och en beskrivning.

Klassificeringen ändras i takt med att du skapar annonser och följer de rekommenderade metoderna. Om du följer alla steg som visas i förloppsmenyn Annonsstyrka (bredvid annonsens klassificering) och lägger till flera starka tillgångar ändras klassificeringen till Utmärkt.

Använda Annonsstyrka för att förbättra resultatet av befintliga annonser med tillgångar

Du kan klicka dig igenom informationen om annonsstyrka för annonser som du vill redigera för att se hur du kan förbättra annonsresultatet genom att lägga till tillgångar. Du kan se följande anvisningar:

• Videotillgångar leder till mer övertygande annonser. Prova att lägga till en video.
  • Lägg till några bilder så att din annons syns i mängden.
  • Visa din annons på fler platser. Lägg till minst ett liggande videoformat.
  • Visa din annons på fler platser. Lägg till minst ett stående videoformat.
  • Visa din annons på fler platser. Lägg till minst ett kvadratiskt videoformat.
  • Om du lägger till fler liggande videoformat ökar dina chanser att få ett bättre annonsresultat.
  • Om du lägger till fler stående videoformat ökar dina chanser att få ett bättre annonsresultat.
  • Om du lägger till fler kvadratiska videoformat ökar dina chanser att få ett bättre annonsresultat.
  • Din annonskonfiguration är utmärkt! Prova nu att ersätta tillgångar med lågt resultat för att förbättra det totala resultatet.

Du kan använda tillgångsrapporter i appkampanjer för att se vilka tillgångar som fungerar dåligt och bör ersättas. Håll ett öga på annonsstyrkan för att ta reda på tillgångarnas täckning för var och en av dina annonser och vidta åtgärder som kan förbättra annonsresultatet.

Obs! Funktionen Annonsstyrka är inte tillgänglig för appkampanjer för förhandsregistrering.