Om indsættelse af sted i forbindelse med responsive søgeannoncer

Indsættelse af lokation giver dig mulighed for at tilpasse teksten i din responsive søgeannonce til kundernes lokationer, lokationer, de regelmæssigt besøger, eller lokationer af interesse. Indsættelse af lokation i responsive søgeannoncer fremhæver en lokation i annonceteksten, hvor dit produkt eller din tjeneste tilbydes. Du kan f.eks. oprette overskrifter som "Hoteller i Odense", "Hoteller i København" eller "Blikkenslagere på tilkaldevagt i Vejle" for at tilpasse annoncerne til brugernes lokation, lokationer, de regelmæssigt besøger, eller lokationer af interesse.

I denne artikel kan du læse om, hvordan indsættelse af lokation i forbindelse med responsive søgeannoncer fungerer i Google Ads, og hvordan du konfigurerer det.

Fordele

• Skræddersyede budskaber: Annoncer lokaliseres ud fra fysisk sted eller steder af interesse. Få flere oplysninger om, hvordan vi fastsætter disse geografiske placeringer.
  • Effektivitet: I stedet for at skulle uploade tusindvis af rækker og administrere en annoncetilpasningsfil kan du tilpasse dine annoncer til den by, den stat eller det land, hvor de skal vises.

Sådan fungerer det

Lad os antage, at du har en takeawaytjeneste, der leverer til alle byer i Nordsjælland. I stedet for at skrive individuelle overskrifter for hver by kan du bruge en kode til indsættelse af sted i din annonceoverskrift for at målrette mod Nordsjælland:

Overskriftskode: Vi leverer til {LOCATION(By)}

Bemærk! Sørg for at bruge store og små bogstaver korrekt, når du indsætter koden i annonceoverskriften.

Google Ads forsøger at erstatte denne kode med stedet i din annoncegruppe. Du kan vælge 1 sted til din overskrift og op til 2 steder i dine beskrivelser. Du skal have mindst 3 overskrifter uden indsættelse af lokation, eller du kan bruge standardtekst. Du kan vælge at konfigurere lokationer for by, stat og land.

Før du begynder

Stederne vælges ud fra dine kampagners geografiske målretning. Sørg for, at din kampagnes geografiske målretning er indstillet til det rigtige område for din virksomhed, og at det niveau, der er angivet for din indsættelse af sted, er relevant for din kampagnes geografiske målretning.

Konfigurer indsættelse af sted for responsive søgeannoncer

Følg vejledningen i Opret en responsiv søgeannonce.

1. Når du angiver din annoncetekst, skal du bruge en krøllet parentes ({) og vælge Indsættelse af lokation i rullemenuen.
  2. I afsnittet "Standardtekst" skal du skrive den tekst, som du vil have vist, når teksten ikke kan erstattes af et sted. Dette er valgfrit.
  3. Vælg niveauet for det sted, du vil vise:
    • By
      • Bemærk! Hvis du konfigureret geografisk målretning på en DMA-region (DMA, Designated Market Area), indsættes den nærmeste by.
    • Stat
      • Bemærk! Niveauet Stat er ikke kompatibelt med tilsvarende inddelinger i andre lande, f.eks. provinser, præferencer eller regioner.
    • Land
  4. Klik på Anvend.

Du kan se og administrere dine målrettede lokationer ved at gå til "Lokationer" i sidemenuen til venstre. Dine lokationer findes i sektionen "Målrettet lokation".

Husk!

Din annoncetekst er underlagt Google Ads-politikkerne.

Sådan løser du et problem med indsættelse af sted

Der kan være flere årsager til, at indsættelse af sted måske ikke fungerer for dig:

• Når du opretter en responsiv søgeannonce, kan overskrifter og beskrivelser som standard blive vist i en hvilken som helst rækkefølge. Du kan styre, hvor individuelle overskrifter og beskrivelser bliver vist i din annonce, ved at fastgøre dem til bestemte positioner. Du skal have mindst 3 overskrifter for at kunne fastgøre en stedoverskrift.
  • Du skal have mindst 3 overskrifter uden indsættelse af lokation, eller du kan bruge standardtekst.
  • Sørg for, at du har tegn nok til indsættelse af sted. Hvis du bruger for mange tegn i overskriften, har du muligvis ikke plads nok til nogle af de navne på steder, du har valgt, hvis tegnbegrænsningen overskrides.
  • Sørg for, at din kampagnes geografiske målretning er indstillet til det rigtige område for din virksomhed, og at det niveau, der er angivet for din indsættelse af sted, er relevant for din kampagnes geografiske målretning.