Få mere fra hånden, mens du er på farten, med nye funktioner i Google Ads-mobilappen

3. marts 2020

Med Google Ads-mobilappen kan du overvåge dine kampagner i realtid, gennemgå vigtige anbefalinger og foretage hurtige ændringer for at forbedre effektiviteten. Vi har i de seneste måneder foretaget flere forbedringer af appen som følge af den feedback, vi har fået fra jer. Det er derfor, at vi i dag præsenterer nye funktioner til optimeringsresultatet og Mørk tilstand i appen.

Prioriter de vigtigste anbefalinger hurtigere

Optimeringsresultatet hjælper dig med at prioritere anbefalinger til dine kampagner, hvilket gør det nemt for dig hurtigt at forbedre effektiviteten fra appen. For at gøre det endnu nemmere for dig at finde de vigtigste anbefalinger kan du nu se dine optimeringsresultater på konto- og kampagneniveau i Kontooversigt. De kampagner, der har anbefalinger med den største potentielle effekt, vises først, så du kan prioritere handlinger, der øger effektiviteten.

Gif of account overview page

Få besked, når dit optimeringsresultat ændres

Du får besked i realtid, når dit optimeringsresultat ændres, så du altid kan holde dig opdateret om nye anbefalinger. Tryk på notifikationen for at åbne siden Anbefalinger, hvor du kan foretage ændringer for at hæve dit resultat og forbedre effektiviteten. Hvis du vil modtage disse notifikationer, skal du tilmelde dig på siden Indstillinger i appen.

Arbejd komfortabelt med Mørk tilstand

Mørk tilstand er udviklet af hensyn til din visuelle komfort. Uanset om du er i et miljø med svagt lys eller foretrækker mørkere baggrundsfarver på din telefon, kan du nu bruge Mørk tilstand i Google Ads-mobilappen. Hvis du allerede har aktiveret Mørk tilstand i telefonens indstillinger, vises Mørk tilstand automatisk i appen. Du kan også aktivere Mørk tilstand på siden Indstillinger i appen.

Diesel logo Hos Diesel.ie, som er et af Irlands førende mode- og tøjbrands, har medarbejderne brugt optimeringsresultatet i Google Ads-mobilappen til at prioritere, gennemgå og anvende anbefalinger via mobiltelefonen. Det har udmøntet sig i en mere effektiv promovering af deres produkter og mere effektive kampagner med det resultat, at trafikken er steget til det tredivedobbelte i forhold til året før.
AGY47 logo Hos AGY47, som er et førende bureau inden for digital marketing, har medarbejderne brugt Google Ads-mobilappen til at holde øje med effektiviteten, foretage forbedringer ved hjælp af optimeringsresultatet og holde deres konto organiseret på farten, hvilket sparer dem for mere end to timer om ugen pr. konto.

Du kan få vist dit optimeringsresultat og Mørk tilstand på en mobilenhed ved at downloade Google Ads-mobilappen til Android (4,5/5 antal stjerner) eller iOS (4,5/5 antal stjerner). Brug vejledningen for at få mest muligt ud af din konto via Google Ads-mobilappen.

Opslået af Ryan Beauchamp, Product Manager, Google Ads